Çözüldü NVIDIA App'de verilen Doom oyun mu DLC mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enesbirnumara

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün gördüm de NVIDIA'nın uygulamasında Doom the Dark oyununu veriyorlar sanırım, direk Doom oyunu mu yoksa DLC falan mi bilen var mı?

Çözüm
GTX 50xx serisi GPU içeren ürün alınınca verilen Direkt Doom oyunu. Doom 2016 ve Doom Eternal sonrası yeni çıkan ana oyun. Herkese verilen kodu soruyorsanız o oyun içi skin. Nvidia App kod kullan kısmında görebilirsiniz.
GTX 50xx serisi GPU içeren ürün alınınca veriliyor. Herkese verilen kodu soruyorsanız o oyun içi skin.
hocam bende 4060 var nvidia appde bana da kod geldi anlam veremedim bethesdaya yükledim gerçekten geldi steame aktar diyor ama aktaramıyorum kütüphanenizde oyun yok diyor ama alınan oyunlarda gözüküyor

Dosya Ekleri

• 1747243353376.png
    1747243353376.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 23
hocam bende 4060 var nvidia appde bana da kod geldi anlam veremedim bethesdaya yükledim gerçekten geldi steame aktar diyor ama aktaramıyorum kütüphanenizde oyun yok diyor ama alınan oyunlarda gözüküyor
Hocam yukarıda yazdığım gibi size gelen kod oyun içinde bir skin. Bana da geldi o kod. Oyuna sahip olmadan kullanamazsınız. Oyuna sahip olmak için gereken kod 50xx serisi GPU alışverişi ile hediye geliyor.

Hocam yukarıda yazdığım gibi size gelen kod oyun içinde bir skin. Bana da geldi o kod. Oyuna sahip olmadan kullanamazsınız. Oyuna sahip olmak için gereken kod 50xx serisi GPU alışverişi ile hediye geli

Hocam yukarıda yazdığım gibi size gelen kod oyun içinde bir skin. Bana da geldi o kod. Oyuna sahip olmadan kullanamazsınız. Oyuna sahip olmak için gereken kod 50xx serisi GPU alışverişi ile hediye geliyor.
Özür dilerim hocam yazdığın cümleyi tam okumamışım haklısın. Teşekkür ederim bilgi için. Nvidia biraz bu durumda eti koklatıp vermemezlik yapmış

Technopat Haberler

Geri
Yukarı