"NVIDIA App'te bir sorun oluştu" hatası neden olur?

ekran kartını güncel tutar önemli tabiki de
Ne yapmalıyım?

Önceden açılıyor muydu?
evet

hocam bir de aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelleştir dediğimde oluyor youtubeden bakarak yaptım. Ama sürücü yanında 14.03.2025 diyor. Bunu yaptım oldu ama sağlıklı mı bilmiyorum bilenler yazarsa sevinirim.

Tekrar gitti

Son düzenleme:
Ne yapmalıyım?

Evet.

Hocam bir de Aygıt Yöneticisi'nden sürücüleri güncelleştir dediğimde oluyor YouTube'dan bakarak yaptım. Ama sürücü yanında 14.03.2025 diyor. Bunu yaptım oldu ama sağlıklı mı bilmiyorum bilenler yazarsa sevinirim.

Tekrar gitti.

Sorunun çözümü için kaldır yükle demekten başka şey bilmiyorum. Onun yerine manuel olarak sürücüyü indirip kurabilirsin her seferinde. NVIDIA App sana kolaylık sağlıyor sadece. Oyunları vs. optimize etme muhabbeti var o da ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Çözüm olmazsa mecbur NVIDIA sitesinden sürücüyü kendin indirip kuracaksın.

Sorunun çözümü için kaldır yükle demekten başka şey bilmiyorum. Onun yerine manuel olarak sürücüyü indirip kurabilirsin her seferinde. NVIDIA App sana kolaylık sağlıyor sadece. Oyunları vs. optimize etme muhabbeti var o da ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Çözüm olmazsa mecbur NVIDIA sitesinden sürücüyü kendin indirip kuracaksın.
Eyvallah hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı