Çözüldü NVIDIA App'te FPS sabitleme seçeneği nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

To The Skies

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA App kullanıyorum. FPS nereden sabitleniyor? AMD'de bu seçenek vardı ama NVIDIA'da bulamadım. V-Sync'ten bahsetmiyorum, bildiğimiz düz FPS sabitleme istiyorum.

Çözüm
NVIDIA App ana sayfasındaki kitaplık bölümünden, FPS'ini sabitlemek istediğin oyunu seç ve oradaki ayarlarda maksimum kare hızını ayarlama seçeneğini bul. Eğer oradan yapamazsan, NVIDIA Denetim Masası'ndan da oyunu ekleyip yapabilirsin.
1752871388480.png
NVIDIA App ana sayfasındaki kitaplık bölümünden, FPS'ini sabitlemek istediğin oyunu seç ve oradaki ayarlarda maksimum kare hızını ayarlama seçeneğini bul. Eğer oradan yapamazsan, NVIDIA Denetim Masası'ndan da oyunu ekleyip yapabilirsin.Eki Görüntüle 2538023
Gördüm tesekkur ederim NVDIA APP üzerinden, Controll panel çöpünü kullanmak istemiyorum.

NVIDIA App ana sayfasındaki kitaplık bölümünden, FPS'ini sabitlemek istediğin oyunu seç ve oradaki ayarlarda maksimum kare hızını ayarlama seçeneğini bul. Eğer oradan yapamazsan, NVIDIA Denetim Masası'ndan da oyunu ekleyip yapabilirsin.Eki Görüntüle 2538023
Çözüm bırakıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı