NVIDIA App'te güncelleştirmeyi denetleye basınca "Şu anda NVIDIA erişimi yok" diyor

arda32414

Picopat
Daha fazla  
DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü.

DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü.
Gizli simgeleri göster bölümünden Nvidia kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın.

Gizli simgeleri göster bölümünden NVIDIA kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın.

Bu kadar saçma bir şey olamaz arada düzeliyorda yeni herkeste mi böylemiki.

Gizli simgeleri göster bölümünden NVIDIA kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın.

Hocam nasıl yani anlamadım.

Son düzenleme:
Ayni hatayi aliyordum. Siteden girip ayni surum olan driveri tekrardan manuel olarak kurdum duzeldi. Siteye girip bilgisayariniza uygun olan driverin surumunu kontrol edin, varsa en son cikani kurun yoksa mevcut olani tekrardan kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…