arda32414 Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #1 DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü.
DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü.
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 589 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #2 arda32414 dedi: DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü. Genişletmek için tıkla... Gizli simgeleri göster bölümünden Nvidia kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın. Artı 0 Eksi
arda32414 dedi: DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü. Genişletmek için tıkla... Gizli simgeleri göster bölümünden Nvidia kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın.
KS KS arda32414 Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 lostchanceee dedi: Gizli simgeleri göster bölümünden NVIDIA kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın. Genişletmek için tıkla... Bu kadar saçma bir şey olamaz arada düzeliyorda yeni herkeste mi böylemiki. lostchanceee dedi: Gizli simgeleri göster bölümünden NVIDIA kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yani anlamadım. Son düzenleme: 22 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
lostchanceee dedi: Gizli simgeleri göster bölümünden NVIDIA kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın. Genişletmek için tıkla... Bu kadar saçma bir şey olamaz arada düzeliyorda yeni herkeste mi böylemiki. lostchanceee dedi: Gizli simgeleri göster bölümünden NVIDIA kapatın zararlı bir işlem midir fikrim yok ancak diğer arkadaşların yorumlarını bekleyip yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yani anlamadım.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #4 arda32414 dedi: DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde şu an çözebildiniz mi siz? Artı 0 Eksi
arda32414 dedi: DDU ile bir silip yükledim hala düzelmedi. Ne yapmam lazım? Arada düzeliyor, sonra geri gidiyor. Çok garip. En son sürüm yüklü. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde şu an çözebildiniz mi siz?
balendinaga Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-14700HX 4060 8GB Laptop GPU 32GB DDR5 Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #5 Ayni hatayi aliyordum. Siteden girip ayni surum olan driveri tekrardan manuel olarak kurdum duzeldi. Siteye girip bilgisayariniza uygun olan driverin surumunu kontrol edin, varsa en son cikani kurun yoksa mevcut olani tekrardan kurun. Artı 0 Eksi
Ayni hatayi aliyordum. Siteden girip ayni surum olan driveri tekrardan manuel olarak kurdum duzeldi. Siteye girip bilgisayariniza uygun olan driverin surumunu kontrol edin, varsa en son cikani kurun yoksa mevcut olani tekrardan kurun.
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 589 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #6 arda32414 dedi: Bu kadar saçma bir şey olamaz arada düzeliyorda yeni herkeste mi böylemiki. Hocam nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam görev çubuğunda en altta bir üçgen var ya sağ altta saat ses internet varsa onedrive solunda ok işareti. Artı 0 Eksi
arda32414 dedi: Bu kadar saçma bir şey olamaz arada düzeliyorda yeni herkeste mi böylemiki. Hocam nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam görev çubuğunda en altta bir üçgen var ya sağ altta saat ses internet varsa onedrive solunda ok işareti.