NVIDIA App'teki 581.80 numaralı driver problemli mi?

efore

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA App'ten indirilen, 4 Kasım'da çıkan 581.80 numaralı ekran kartı sürücüsü laptopta problemli mi? Normalde Valorant'ta hiçbir problem yoktu. Geçen çarşamba civarı DDU'dan iki sürücüyü de silip Lenovo sitesinden temiz kurulum yaptım, sapasağlamdı. Hem çarşambadan bugüne kadar LoL, Valorant ve Witcher 3'ü hiçbir problem olmadan akıcı bir şekilde oynadım.

Neyse, bugün GTA 5 hem "driver'ınız güncel değil, şu sürüme güncelleyin" tarzı bir uyarı verdiğinden hem de oyunda hikâye moduna girince kapandığından NVIDIA App'ten güncelledim. (ki, bu güncellemeyi yapmadan önce Valorant'ta hiçbir problem yoktu; ne FPS düşüşü ne akıcılık, ne görüntü gidip gelmesi ya da renklerin bozulup hemen geri düzelmesi gibi problemler yaşanmamıştı, zira çarşambadan bugüne kadar her gün Valorant'a giriyordum ve hiç sorun olmadı.)

Derken, bu güncellemeyi yaptıktan sonra biraz GTA 5 ve ardından LoL'den sonra Valorant'a geçtim, iki maç attım, ping dışında bir sorun olmadı. Ancak sonraki iki maçta bu sorun oldu: Bir oyun dondu, bir de renkler bozulup hemen geri geldi. Başta ping ile alakalı sandım ama en sonuncusunda ping de 7-8 civarındaydı ya da hemen geri düştü (FPS yanda açık olsa da tam bakmadım). Ha, bir de galiba o iki maçtan önce uygulamada Valorant'ı optimize et demiştim ama şimdi baktım, bir şey değişmemiş.

Önerebileceğiniz bir şey var mı ya da biliyor musunuz? Son çare DDU ile NVIDIA'yı silip geri Lenovo sürümünü yükleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…