efore Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:31 #11 Burak Karabal dedi: Deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam eskisine geçtimde bir şey dixem bu internete olmayacak problem internette galiba LoL'de 8K ping gördum biraz önce biz Witcher 3 ten devam.
Burak Karabal dedi: Deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam eskisine geçtimde bir şey dixem bu internete olmayacak problem internette galiba LoL'de 8K ping gördum biraz önce biz Witcher 3 ten devam.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 Bugün 02:47 #12 efore dedi: Hocam eskisine geçtimde bir şey dixem bu internete olmayacak problem internette galiba LoL'de 8K ping gördum biraz önce biz Witcher 3 ten devam. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle internette sorun var dediğiniz gibi.
efore dedi: Hocam eskisine geçtimde bir şey dixem bu internete olmayacak problem internette galiba LoL'de 8K ping gördum biraz önce biz Witcher 3 ten devam. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle internette sorun var dediğiniz gibi.