NVIDIA avantajları nedir?

Örneklerinden 1 tanesi NVIDIA Freestyle. Gerçekten büyük bir nimet. NVIDIA Freestyle ile bazı oyunlarda renk ayarı yapabilirsin.

-Oyunların büyük bir çoğunluğu Nvdia ile daha optimize olduğundan daha yüksek FPS değerleri alırsın.

-Driverlar AMD gibi kanser etmez adamı.

-Şuan piyasada bulunan en iyi top end ekran kartları hep Nvdia'nın.

Bazı oyunlarda renk ayarı yapabilirsin Freestyle sayesinde. Sana Witcher 3: Wild Hunt'tan birkaç tane fotoğraf vereceğim.

Edit: Fotoğraf 4 MB üzerinde olduğu için yükleyemedim. :(

Oyundayken Alt + F3 yapın.

Ve bu videodaki ayarların aynısını siz de yapın. Renk ayarları gerçekten çok iyi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bunları yapmak için GeForce Experince'a sahip olman gerekiyor.

Son düzenleme:
Bazı oyunlarda renk ayarı yapabilirsin Freestyle sayesinde. Sana Witcher 3: Wild Hunt'tan birkaç tane fotoğraf vereceğim.

Edit: Fotoğraf 4 MB üzerinde olduğu için yükleyemedim. :(

Oyundayken Alt + F3 yapın.

Ve bu videodaki ayarların aynısını siz de yapın. Renk ayarları gerçekten çok iyi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bunları yapmak için GeForce Experince'a sahip olman gerekiyor.

Witcher Fotoğraflarını merak ettim link vb var mı? Yoksa Discord üzerinden TrapGodBarış#8659 (iddia kaybettim :) ) atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı