D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 30 Temmuz 2023 #1 Bu ayarların AMD üzerindeki ayarlarının karşılığı nedir?
Pweck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 1.298 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 Deneyerek bulman lazım hocam direk şu ayarların karşılığı şunlardır kimse diyemez maalesef
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 30 Temmuz 2023 #3 Pweck dedi: Deneyerek bulman lazım hocam direk şu ayarların karşılığı şunlardır kimse diyemez maalesef Genişletmek için tıkla... Şu AMD'nin renk ayar paneli rezalet gerçekten.
Pweck dedi: Deneyerek bulman lazım hocam direk şu ayarların karşılığı şunlardır kimse diyemez maalesef Genişletmek için tıkla... Şu AMD'nin renk ayar paneli rezalet gerçekten.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.283 Makaleler 26 Çözümler 526 30 Temmuz 2023 #4 Donkobus dedi: Şu AMD'nin paneli rezalet gerçekten. Genişletmek için tıkla... Milattan kalma NVIDIA paneli çok iyi yani. Renk ayarlarını AMD de ekran kısmında bulabiliyorsunuz.
Donkobus dedi: Şu AMD'nin paneli rezalet gerçekten. Genişletmek için tıkla... Milattan kalma NVIDIA paneli çok iyi yani. Renk ayarlarını AMD de ekran kısmında bulabiliyorsunuz.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 30 Temmuz 2023 #5 Emir M. dedi: Milattan kalma NVIDIA paneli çok iyi yani. Renk ayarlarını AMD de ekran kısmında bulabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Renk ayarları olarak diyorum. Çeşitlilik çok az mesela gamma ayarı yok. Kontrast düzgün değil Nvidia gibi.
Emir M. dedi: Milattan kalma NVIDIA paneli çok iyi yani. Renk ayarlarını AMD de ekran kısmında bulabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Renk ayarları olarak diyorum. Çeşitlilik çok az mesela gamma ayarı yok. Kontrast düzgün değil Nvidia gibi.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 30 Temmuz 2023 #6 Display > Custom Color. Sağdaki seçenekler aradığınız ayarlar. Rezalet denebilecek bir panel varsa bu NVIDIA Control Panel olurdu. 2005 uygulaması gibi görünüyor.
Display > Custom Color. Sağdaki seçenekler aradığınız ayarlar. Rezalet denebilecek bir panel varsa bu NVIDIA Control Panel olurdu. 2005 uygulaması gibi görünüyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.283 Makaleler 26 Çözümler 526 30 Temmuz 2023 #7 Donkobus dedi: Renk ayarları olarak diyorum. Çeşitlilik çok az mesela gamma ayarı yok. Kontrast düzgün değil NVIDIA gibi. Genişletmek için tıkla... Hepsi var.
Donkobus dedi: Renk ayarları olarak diyorum. Çeşitlilik çok az mesela gamma ayarı yok. Kontrast düzgün değil NVIDIA gibi. Genişletmek için tıkla... Hepsi var.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 30 Temmuz 2023 #8 Emir M. dedi: Hepsi var. Genişletmek için tıkla... Mesela attığım fotoğrafta hem kontrast hem gama ayarı var, amd de sadece kontrast var.
Emir M. dedi: Hepsi var. Genişletmek için tıkla... Mesela attığım fotoğrafta hem kontrast hem gama ayarı var, amd de sadece kontrast var.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #9 Plyra dedi: Display > Custom Color. Sağdaki seçenekler aradığınız ayarlar. Eki Görüntüle 1883137 Rezalet denebilecek bir panel varsa bu NVIDIA Control Panel olurdu. 2005 uygulaması gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bencede. Eski laptopumda bulunan HD Graphics 5500'ün paneli bile daha moderndi.
Plyra dedi: Display > Custom Color. Sağdaki seçenekler aradığınız ayarlar. Eki Görüntüle 1883137 Rezalet denebilecek bir panel varsa bu NVIDIA Control Panel olurdu. 2005 uygulaması gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bencede. Eski laptopumda bulunan HD Graphics 5500'ün paneli bile daha moderndi.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 30 Temmuz 2023 #10 Donkobus dedi: Renk ayarları olarak diyorum. Çeşitlilik çok az mesela gamma ayarı yok. Kontrast düzgün değil Nvidia gibi. Genişletmek için tıkla... En azından ~2010'da yaşıyormuş gibi hissettirmiyor.
Donkobus dedi: Renk ayarları olarak diyorum. Çeşitlilik çok az mesela gamma ayarı yok. Kontrast düzgün değil Nvidia gibi. Genişletmek için tıkla... En azından ~2010'da yaşıyormuş gibi hissettirmiyor.