Çözüldü Steam NVIDIA Black Myth Wukong kodu nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emir11181

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar NVIDIA uygulamasında kodu kullandım ama NVIDIA hesabımdan Steam'e entegre etmek için Steam hesabına giriş yapamıyorum. Çözümü bilen var mı?
Ekran ekteki gibi kalıyor giriş yapabileceğim yer gelmiyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-23_235039879.png
    resim_2024-08-23_235039879.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'i yükle derim he yok dersen de yeşil ile Steam'i indirin yazıyor onun yanında giriş kısmı var oradan gir.

Hocam Steam yüklü zaten internet üzerinden de giriş yaptım dediğiniz kısma tıkladığımda ise hiçbir şey olmuyor.

Bu şekilde ilerliyorum ama son sekmede hiçbir şekilde Steam'e giriş yapabilmem için yer gelmiyor.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Başka sorun yaşayanlar varsa NVIDIA appi indirince Steam'e tarayıcı üzerinden girmenizi sağlayıp kodu aktifleştirebiliyorsunuz
Steam'i yükle derim he yok dersen de yeşil ile Steam'i indirin yazıyor onun yanında giriş kısmı var oradan gir.

Hocam Steam yüklü zaten internet üzerinden de giriş yaptım dediğiniz kısma tıkladığımda ise hiçbir şey olmuyor.

Bu şekilde ilerliyorum ama son sekmede hiçbir şekilde Steam'e giriş yapabilmem için yer gelmiyor.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Başka sorun yaşayanlar varsa NVIDIA appi indirince Steam'e tarayıcı üzerinden girmenizi sağlayıp kodu aktifleştirebiliyorsunuz

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    854,2 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Reis sorunun çözümünü bir türlü bulamadım forumun için sağ ol, aşksın <3.

1726161934047.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı