VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Eylül 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi NVIDIA Broadcast kuracaktım özel kurulum mu hızı kurulum mu yapayım?
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2023 #3 VolantMito dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi NVIDIA Broadcast kuracaktım özel kurulum mu hızı kurulum mu yapayım? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağınızı biliyorsanız özel kurulum yapın bilmiyorsanız hızlı kurulum ile yapın.
VolantMito dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi NVIDIA Broadcast kuracaktım özel kurulum mu hızı kurulum mu yapayım? Genişletmek için tıkla... Ne yapacağınızı biliyorsanız özel kurulum yapın bilmiyorsanız hızlı kurulum ile yapın.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Eylül 2023 #4 şifre20 dedi: Ne yapacağınızı biliyorsanız özel kurulum yapın bilmiyorsanız hızlı kurulum ile yapın. Genişletmek için tıkla... Başarız dedi hızlı kurulumda.
şifre20 dedi: Ne yapacağınızı biliyorsanız özel kurulum yapın bilmiyorsanız hızlı kurulum ile yapın. Genişletmek için tıkla... Başarız dedi hızlı kurulumda.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2023 #5 VolantMito dedi: Başarız dedi hızlı kurulumda. Genişletmek için tıkla... Başarız? Eğer ki ekran kartınız uygun değilse programı kullanmazsınız, galiba RTX 2060 ve üstü için uygun bu program.
VolantMito dedi: Başarız dedi hızlı kurulumda. Genişletmek için tıkla... Başarız? Eğer ki ekran kartınız uygun değilse programı kullanmazsınız, galiba RTX 2060 ve üstü için uygun bu program.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Eylül 2023 #6 şifre20 dedi: Başarız? Eğer ki ekran kartınız uygun değilse programı kullanmazsınız, galiba RTX 2060 ve üstü için uygun bu program. Genişletmek için tıkla... 3050 var. şifre20 dedi: Başarız? Eğer ki ekran kartınız uygun değilse programı kullanmazsınız, galiba RTX 2060 ve üstü için uygun bu program. Genişletmek için tıkla... Hocam orada mısınız?
şifre20 dedi: Başarız? Eğer ki ekran kartınız uygun değilse programı kullanmazsınız, galiba RTX 2060 ve üstü için uygun bu program. Genişletmek için tıkla... 3050 var. şifre20 dedi: Başarız? Eğer ki ekran kartınız uygun değilse programı kullanmazsınız, galiba RTX 2060 ve üstü için uygun bu program. Genişletmek için tıkla... Hocam orada mısınız?
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2023 #7 VolantMito dedi: 3050 var. Hocam orada mısınız? Genişletmek için tıkla... Nasıl kuramadanız ki anlamadım. Ayrıca başarız ne?
VolantMito dedi: 3050 var. Hocam orada mısınız? Genişletmek için tıkla... Nasıl kuramadanız ki anlamadım. Ayrıca başarız ne?