NVIDIA Broadcast kurulum başarısız hatası

umudatalim

Kilopat
Merhaba, bilgisayarıma yeni format attım güncellemelerini gerçekleştirdim fakat NVIDIA Broadcast uygulamasını hiçbir şekilde yükleyemiyorum, kurulum başarısız deyip duruyor internetteki birçok şeyi denedim fakat hepsi başarısız oldu. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    87,8 KB · Görüntüleme: 474
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarıma yeni format attım güncellemelerini gerçekleştirdim fakat NVIDIA broadcast uygulamasını hiçbir şekilde yükleyemiyorum, kurulum başarısız deyip duruyor internetteki birçok şeyi denedim fakat hepsi başarısız oldu. Ne yapmalıyım?
ayrıca geforce experience üzerinden son 5 dakikayı alabiliyorum, ancak kaydedemiyorum. Önceden bu tür sorunlarım yoktu.
yardım lütfen hala devam ediyor

Dosya Ekleri

• unknown.png
    105 KB · Görüntüleme: 197
Son düzenleme:
Açıkta harici kamera uygulaması varsa kapatıp broadcast yönetici olarak çalıştırdığımda kurulumu gerçekleştirdim. Konu eskimiş biraz ama burada kalsın belki başkaları da yararlanır

hocam bende aynı ekranı alıyorum ama usb portunu değiştirmeme rağmen yine aynı ekranı alıyorum yardım eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…