NVIDIA Broadcast mikrofonun sesi az geliyor

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, uzun zaman sonra tekrar Broadcast yükledim ve mikrofonun sesi neredeyse gelmeyecek kadar az çıkıyor fakat Windows üzerinden çok rahat bir şekilde duyabiliyorum. Mikrofondan küçük bir cızırtı geldiği için yükleyeyim dedim, olmadı Krisp yükledim; çok güzel engelliyor fakat çok fazla engelliyor, gülüşümü bile kapatıyor. Bazen mikrofonumu bile görmüyor ama galiba o, yönetici çalıştırdığım için.

Mikrofon modeli: Kendim AUX kablosuna bir şey mikrofonu taktım, modeli yok galiba.

Mikrofonun driver'ı yok fakat Windows kendisi buldu bir şeyler. Yükledim, sildim, olmadı. Broadcast HD driver silin dediler, olmadı. Bası ve volumeyi, her şeyi fulleyip mikrofonu ağzıma sokarsam Broadcast'tan anca duyuluyor fakat Windows'un kendi ayarlarından baktığımda orijinal mikrofon neredeyse patlayacak. :/

Yayında kullanabileceğim başka bir program öneriniz varsa onları da kabul ederim fakat gülüşü vs engellemesin sadece cızırtı ve arkadaki sesleri engellesin istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…