T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 NVIDIA canvas yükledim ama çizim tablosu siyah görünüyor nasıl düzeltebilirim? Ekran kartım RTX 3050 Ti (laptop GPU) ilk başlarda çalışıyordu ama sonradan açtığımda siyah tablo oldu yardım eder misiniz?
NVIDIA canvas yükledim ama çizim tablosu siyah görünüyor nasıl düzeltebilirim? Ekran kartım RTX 3050 Ti (laptop GPU) ilk başlarda çalışıyordu ama sonradan açtığımda siyah tablo oldu yardım eder misiniz?
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 23 Eylül 2023 #2 Merhaba, Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi?
T tahos Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 blockdz dedi: Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 24 Eylül 2023 #4 tahos dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Nedenini bilmiyorum ama bende sorun çözüldü. Bugün birkaç kere mux switch açıp kapadığim olmuştu, belki bir alakası vardır.
tahos dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Nedenini bilmiyorum ama bende sorun çözüldü. Bugün birkaç kere mux switch açıp kapadığim olmuştu, belki bir alakası vardır.