RiseOfDevil Femtopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #11 @blackpunk @Turk Kahvesi Hocam merhaba şu an aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.197 Makaleler 2 Çözümler 2 22 Eylül 2025 #12 RiseOfDevil dedi: @blackpunk @Turk Kahvesi Hocam merhaba şu an aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bunun bir çözümü yok belki BIOS güncellemesi ile çözülür. Çözüm otomatikte bırakmamak. Ben cihazı servise gönderdim şu an değişim bekliyorum. Başka problemden dolayı.
RiseOfDevil dedi: @blackpunk @Turk Kahvesi Hocam merhaba şu an aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bunun bir çözümü yok belki BIOS güncellemesi ile çözülür. Çözüm otomatikte bırakmamak. Ben cihazı servise gönderdim şu an değişim bekliyorum. Başka problemden dolayı.
RiseOfDevil Femtopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #13 Tamamdır teşekkür ederim hocam.