NVIDIA Container kapanmayı engelliyor

xDaemon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda NVIDIA sürücüleri kurulu. Bilgisayarı kapatırken NVIDIAContainer kapanmayı 2 3 saniye engelleyip kapatıyor. Görev yöneticisinde bir kaç tane var. Hepsi Program Files içinde, birisi ise FileRepository denen bir dosya içinde. Virüs müdür?

Son düzenleme:
Sürücünüzde bir sorun olabilir. DDU ile silip baştan kurun. FileRepository virüs değil, kısaca anlatmak gerekirse Windows'un sürücüleri yedeklediği bir yer. Muhtemelen Windows'un otomatik kurduğu sürücüyü silemeden yeni sürücüyü yüklemişsiniz. Normalde sürücü eski sürümünü otomatik siler ama bir sorunla karşılaşmış olabilir. Dediğim işlemi deneyin, muhtemelen sorun düzelecektir.

DDU ile siliyorum ancak Microsoft Store kendi kafasına göre bir şeyler silip yüklüyor. Her sildiğimde.

Bu çözümü bir dene;

Ek olarak bunu da yap; (İkisini de yapıp daha sonra DDU ile sürücülerini kaldırıp en son elle yenisini kursan daha iyi olur.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an bilgisayar bende değil. Ama gün içerisinde veya yarın deneyeceğim.

Denediğnizi yaptım ancak Microsoft Store indirmeye devam ediyor ayrıca file repository de bir sürü dosya var yaklaşık bir 3GB.

Son düzenleme:
Microsoft Store hala indiriyorsa mesajımda bahsettiğim Microsoft Store Güncellemeri kapatma konusunda bahsedilen şeyleri yapmamış ya da yapamamışsınız demektir.

Microsoft Store hala indiriyorsa mesajımda bahsettiğim Microsoft Store Güncellemeri kapatma konusunda bahsedilen şeyleri yapmamış ya da yapamamışsınız demektir.
Tekrar tekrar deniyorum ancak yok. Yine de indiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…