NVIDIA Container yüksek CPU kullanıyor

alollo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Görev yöneticisinde NVIDIA container yüksek CPU kullandığını gördüm. Niye bu kadar CPU kullanıyor? Bazen kullanıyor bazen kullanmıyor. Bu srounu düzeltmem için ne yapmam gerek?

Ekran Görüntüsü (6).png

Sürücü yüklerken biliçsizce Next Next yapıp Experience Bloatware'ini yüklerseniz olur öyle şeyler.
nasıl düzeltebilirim ?
@Azure

@Azure

Sürücü yüklerken biliçsizce Next Next yapıp Experience Bloatware'ini yüklerseniz olur öyle şeyler.

Hocam nasıl düzeltebilirim bilginiz var mı?

@Azure

@O_Zyndraeth hocam bu konuda eski bir oluşturduğunuz konudan gördüm. Size sorum olacak. DDU ile ekran kartımı sildiğimde tıpkı format attıktan sonraki gibi tek tek ekran kartı sürücülerinimi kuracağım

Son düzenleme:
Nasıl düzeltebilirim?
@Azure

@Azure

Hocam nasıl düzeltebilirim bilginiz var mı?

@Azure

@O_Zyndraeth hocam bu konuda eski bir oluşturduğunuz konudan gördüm. Size sorum olacak. DDU ile ekran kartımı sildiğimde tıpkı format attıktan sonraki gibi tek tek ekran kartı sürücülerinimi kuracağım.

Hocam vallaha en son bende olduğunda PC komple gitti zavallım dayanamadı yalan olmasın sinir oldum bende ayarlardan eski bir yedeğe geri döndüm. Dediğiniz yöntemde belki işe yarar denemekten zarar gelmez. Varsa eski bir yedeğinize dönün bu daha iyi bir seçenek olacaktır. Bir keresinde sürcüm sanırım güncel olmadığından kasıntı yapmaya başlamıştı güncellemiştim bunu da elle yapmıştım NVIDIA'nın uygulaması çalışmıyordu çünkü. Biraz uğraştıran bir iş elle güncellemek fakat sorununuza çare olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı