decanalmond Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar NVIDIA ekran kartı kullanmama rağmen ekrana sağ tıkladığımda veya araç çubuğunda NVIDIA Control panel gözükmüyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar NVIDIA ekran kartı kullanmama rağmen ekrana sağ tıkladığımda veya araç çubuğunda NVIDIA Control panel gözükmüyor ne yapabilirim?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Nisan 2020 #2 Sürücülerini kaldırıp, tekrar kur. Sürücüleri Yükle | NVIDIA DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Sürücülerini kaldırıp, tekrar kur. Sürücüleri Yükle | NVIDIA DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 317 Çözümler 2 9 Nisan 2020 #3 decanalmond dedi: Arkadaşlar NVIDIA ekran kartı kullanmama rağmen ekrana sağ tıkladığımda veya araç çubuğunda NVIDIA Control panel gözükmüyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücüyü tekrar kurduğunda gelecektir. Artı 0 Eksi
decanalmond dedi: Arkadaşlar NVIDIA ekran kartı kullanmama rağmen ekrana sağ tıkladığımda veya araç çubuğunda NVIDIA Control panel gözükmüyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücüyü tekrar kurduğunda gelecektir.
KS KS decanalmond Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #4 KorayTR dedi: Sürücüyü tekrar kurduğunda gelecektir. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü bulabileceğim bir link var mıdır hocam? Artı 0 Eksi
KorayTR dedi: Sürücüyü tekrar kurduğunda gelecektir. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü bulabileceğim bir link var mıdır hocam?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Nisan 2020 #5 Ekran kartın nedir? Artı 0 Eksi
KS KS decanalmond Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #6 CillianMurphy dedi: Ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce GT 425M (Sony). Artı 0 Eksi
H H.Melih Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 344 9 Nisan 2020 #7 İşletim sistem ne Windows 7 Windows 10 mu? Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Nisan 2020 #8 Sürücü desteği kesilmiş olabilir. Eski bir sürücü atıyorum. Sistemin Windows 10 değil mi? Sürücüyü ona göre attım. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Artı 0 Eksi
Sürücü desteği kesilmiş olabilir. Eski bir sürücü atıyorum. Sistemin Windows 10 değil mi? Sürücüyü ona göre attım. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
KS KS decanalmond Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #9 H.Melih dedi: İşletim sistem ne Windows 7 Windows 10 mu? Genişletmek için tıkla... Windows 7 64 Bit. CillianMurphy dedi: Sürücü desteği kesilmiş olabilir. Eski bir sürücü atıyorum. Sistemin Windows 10 değil mi? Sürücüyü ona göre attım. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Windows 7 64 Bit hocam. Artı 0 Eksi
H.Melih dedi: İşletim sistem ne Windows 7 Windows 10 mu? Genişletmek için tıkla... Windows 7 64 Bit. CillianMurphy dedi: Sürücü desteği kesilmiş olabilir. Eski bir sürücü atıyorum. Sistemin Windows 10 değil mi? Sürücüyü ona göre attım. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Genişletmek için tıkla... Windows 7 64 Bit hocam.
H H.Melih Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 344 9 Nisan 2020 #10 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Artı 0 Eksi