A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bunun nedenini görmüştüm sanırım laptoplarda olmuyordu ama ben harici bir ekran bağlı olarak kullanıyorum yine gözükmüyor.
Arkadaşlar bunun nedenini görmüştüm sanırım laptoplarda olmuyordu ama ben harici bir ekran bağlı olarak kullanıyorum yine gözükmüyor.
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Taktığın harici ekranı inteln control paneli kontrol ediyor olabilir. Ayarları vardı da tam hatırlamiyorum şuan. Artı 0 Eksi
Taktığın harici ekranı inteln control paneli kontrol ediyor olabilir. Ayarları vardı da tam hatırlamiyorum şuan.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 25 Aralık 2022 #3 Agony1376 dedi: Arkadaşlar bunun nedenini görmüştüm sanırım laptoplarda olmuyordu ama ben harici bir ekran bağlı olarak kullanıyorum yine gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Harici ekran görüntüyü dahili ekran kartından çıkış alıyordur belki, bendeki zephyrus laptopta mesela dp girişi Amd nin ekran kartına, hdmi nvidia ya bağlı. Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Arkadaşlar bunun nedenini görmüştüm sanırım laptoplarda olmuyordu ama ben harici bir ekran bağlı olarak kullanıyorum yine gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Harici ekran görüntüyü dahili ekran kartından çıkış alıyordur belki, bendeki zephyrus laptopta mesela dp girişi Amd nin ekran kartına, hdmi nvidia ya bağlı.
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #4 Teccno dedi: Harici ekran görüntüyü dahili ekran kartından çıkış alıyordur belki, bendeki Zephyrus laptopta mesela DP girişi AMD'nin ekran kartına, HDMI NVIDIA'ya bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI ile bağlıyorum. Düşün ve Bul dedi: Taktığın harici ekranı inteln control paneli kontrol ediyor olabilir. Ayarları vardı da tam hatırlamiyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim hocam Artı 0 Eksi
Teccno dedi: Harici ekran görüntüyü dahili ekran kartından çıkış alıyordur belki, bendeki Zephyrus laptopta mesela DP girişi AMD'nin ekran kartına, HDMI NVIDIA'ya bağlı. Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI ile bağlıyorum. Düşün ve Bul dedi: Taktığın harici ekranı inteln control paneli kontrol ediyor olabilir. Ayarları vardı da tam hatırlamiyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim hocam
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 25 Aralık 2022 #5 Agony1376 dedi: Hocam HDMI ile bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sizde HDMI dahiliye bağlıdır belki işte onu anlatıyorum. Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Hocam HDMI ile bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sizde HDMI dahiliye bağlıdır belki işte onu anlatıyorum.
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #6 Teccno dedi: Tamam sizde HDMI dahiliye bağlıdır belki işte onu anlatıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne ile bağlamam lazım. Artı 0 Eksi
Teccno dedi: Tamam sizde HDMI dahiliye bağlıdır belki işte onu anlatıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne ile bağlamam lazım.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 25 Aralık 2022 #7 Agony1376 dedi: Ne ile bağlamam lazım. Genişletmek için tıkla... TypeC den görüntü çıkışı alın, yada mini DP Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Ne ile bağlamam lazım. Genişletmek için tıkla... TypeC den görüntü çıkışı alın, yada mini DP
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #8 Teccno dedi: Type-C'den görüntü çıkışı alın, ya da mini DP. Genişletmek için tıkla... Bende Type-C yok hocam sanırım mini DP neresi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Teccno dedi: Type-C'den görüntü çıkışı alın, ya da mini DP. Genişletmek için tıkla... Bende Type-C yok hocam sanırım mini DP neresi bilmiyorum.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 27 Aralık 2022 #9 Agony1376 dedi: Bende Type-C yok hocam sanırım mini DP neresi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopunun tam modeli nedir? Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Bende Type-C yok hocam sanırım mini DP neresi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Laptopunun tam modeli nedir?
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #10 KITT dedi: Laptopunun tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam HP'nin bir laptopu çok uzun bir adı 15daax gibi bişeydi sanıtım. Artı 0 Eksi
KITT dedi: Laptopunun tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam HP'nin bir laptopu çok uzun bir adı 15daax gibi bişeydi sanıtım.