eskarpini3 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #1 Ben CS:GO oynuyorum. BlackBars yapacaktım fakat ölçeklendirme bölümünde CPU seçme yok, ekran var sadece neden olabilir? Yardım ederseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2016
Ben CS:GO oynuyorum. BlackBars yapacaktım fakat ölçeklendirme bölümünde CPU seçme yok, ekran var sadece neden olabilir? Yardım ederseniz sevinirim
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Ağustos 2016 #2 Windows 10 kurun. Ayrıca ekran kartı sürücüleri güncel olsun. O zaman GPU seçeneği gözükecektir.
eskarpini3 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #3 THE_MILLER dedi: Windows 10 kurun. Ayrıca ekran kartı sürücüleri güncel olsun. O zaman GPU seçeneği gözükecektir. Genişletmek için tıkla... 10 olması mecbur mudur acaba ?
THE_MILLER dedi: Windows 10 kurun. Ayrıca ekran kartı sürücüleri güncel olsun. O zaman GPU seçeneği gözükecektir. Genişletmek için tıkla... 10 olması mecbur mudur acaba ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 27 Ağustos 2016 #4 Microsoft ve üreticiler tarafından desteği bitmiş bir sistem kullanıyorsunuz. Windows 10'a geçmeniz önerilir.
Microsoft ve üreticiler tarafından desteği bitmiş bir sistem kullanıyorsunuz. Windows 10'a geçmeniz önerilir.
eskarpini3 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #5 THE_MILLER dedi: Microsoft ve üreticiler tarafından desteği bitmiş bir sistem kullanıyorsunuz. Windows 10'a geçmeniz önerilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımlarınız için,iyi günler dilerim.
THE_MILLER dedi: Microsoft ve üreticiler tarafından desteği bitmiş bir sistem kullanıyorsunuz. Windows 10'a geçmeniz önerilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımlarınız için,iyi günler dilerim.