4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 15 Haziran 2021 #2 Dominic dedi: Eki Görüntüle 1069308 Sorunum bu. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsan normaldir .
Dominic dedi: Eki Görüntüle 1069308 Sorunum bu. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorsan normaldir .
the doppler effect Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 15 Haziran 2021 #3 NVIDIA ekran kartı kullanmıyorsanız böyle olması normal.
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 15 Haziran 2021 #4 Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dominic Centipat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 15 Haziran 2021 #5 the doppler effect dedi: NVIDIA ekran kartı kullanmıyorsanız böyle olması normal. Genişletmek için tıkla... Ama NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. BilgisiZz dedi: Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. BilgisiZz dedi: Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Intel yok laptopta dahili ekran kartı AMD
the doppler effect dedi: NVIDIA ekran kartı kullanmıyorsanız böyle olması normal. Genişletmek için tıkla... Ama NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. BilgisiZz dedi: Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. BilgisiZz dedi: Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Intel yok laptopta dahili ekran kartı AMD