lyciaa_0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Bilgisayarımda Windows 11 kurulu. NVIDIA denetim masası çalışıyor fakat tıklayınca açılmıyor, hizmetlerden yeniden başlatmayı denedim fakat olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Bilgisayarımda Windows 11 kurulu. NVIDIA denetim masası çalışıyor fakat tıklayınca açılmıyor, hizmetlerden yeniden başlatmayı denedim fakat olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
pear01 Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 15 Şubat 2023 #2 Ekran kartı driverınız güncel mi?
aykanhere Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 137 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Art Director 15 Şubat 2023 #3 NVIDIA sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyebilirsin, büyük ihtimalle çözülecektir.
lyciaa_0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 pear01 dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. aykanhere dedi: NVIDIA sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyebilirsin, büyük ihtimalle çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Denerim teşekkürler.
pear01 dedi: Ekran kartı driverınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. aykanhere dedi: NVIDIA sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyebilirsin, büyük ihtimalle çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Denerim teşekkürler.