futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Selam. Ben NVIDIA denetim masamdan ayarlarımı değiştireceim. Tıklıyorum ama bu ekran kartı GPU ile çalısmıyor diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Selam. Ben NVIDIA denetim masamdan ayarlarımı değiştireceim. Tıklıyorum ama bu ekran kartı GPU ile çalısmıyor diyor.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 futboltex dedi: Selam. Ben NVIDIA denetim masamdan ayarlarımı değiştireceim. Tıklıyorum ama bu ekran kartı GPU ile çalısmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı driverlarını sil tekrar yükle
futboltex dedi: Selam. Ben NVIDIA denetim masamdan ayarlarımı değiştireceim. Tıklıyorum ama bu ekran kartı GPU ile çalısmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı driverlarını sil tekrar yükle
Veli0000 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Victus 16 Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, DDR5 16GB 5600Mhz, 1TB 7000mb-6000mb Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 futboltex dedi: Selam. Ben NVIDIA denetim masamdan ayarlarımı değiştireceim. Tıklıyorum ama bu ekran kartı GPU ile çalısmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oneboard şeklinde çalışıyor olmasın? Ayrıyeten ekran kartınız nedir?
futboltex dedi: Selam. Ben NVIDIA denetim masamdan ayarlarımı değiştireceim. Tıklıyorum ama bu ekran kartı GPU ile çalısmıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oneboard şeklinde çalışıyor olmasın? Ayrıyeten ekran kartınız nedir?
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #4 Veli0000 dedi: Bilgisayar oneboard şeklinde çalışıyor olmasın? Ayrıyeten ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA 840M. egeecan dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... DDU nedir tam olarak.
Veli0000 dedi: Bilgisayar oneboard şeklinde çalışıyor olmasın? Ayrıyeten ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... NVIDIA 840M. egeecan dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... DDU nedir tam olarak.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 futboltex dedi: NVIDIA 840M. DDU nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverlarını silip tekrar yüklemene yardımcı olan bir uygulama
futboltex dedi: NVIDIA 840M. DDU nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverlarını silip tekrar yüklemene yardımcı olan bir uygulama
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #6 egeecan dedi: Ekran kartının driverlarını silip tekrar yüklemene yardımcı olan bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
egeecan dedi: Ekran kartının driverlarını silip tekrar yüklemene yardımcı olan bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #7 futboltex dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşinize yararsa çözüm olarak etiketlerseniz sevinirim
futboltex dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşinize yararsa çözüm olarak etiketlerseniz sevinirim