B Baturalp Semerci Kilopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #1 Forumda açılan öbür başlıklara baktım ama sorunuma çare bulamadım Intel UHD 630'a sahip bir laptop kullanıyorum. Bahsettiğim gibi ayar yerini bulamıyorum Intel kontrol yeri de yok geçiş yapayım desem.
Forumda açılan öbür başlıklara baktım ama sorunuma çare bulamadım Intel UHD 630'a sahip bir laptop kullanıyorum. Bahsettiğim gibi ayar yerini bulamıyorum Intel kontrol yeri de yok geçiş yapayım desem.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 6 Nisan 2020 #2 Intel paneli kontrol et. Laptoplarda genel olarak ekran NVIDIA karta bağlı olmuyor. Artı 0 Eksi
KS KS B Baturalp Semerci Kilopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #3 CillianMurphy dedi: Intel paneli kontrol et. Laptoplarda genel olarak ekran NVIDIA karta bağlı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki o panel de yok. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Intel paneli kontrol et. Laptoplarda genel olarak ekran NVIDIA karta bağlı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki o panel de yok.
S servanvetes Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 58 9 Nisan 2020 #4 Hocam hangi bilgisayarda karar kıldınız ? Eski yazılarınızı okudum fakat ben de arada kaldım. Artı 0 Eksi
GUNERE$ Megapat Katılım 19 Şubat 2012 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #5 Artık intel ve Nvidia denetim panelleri windows mağazasından indiriliyor. Oradan indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS B Baturalp Semerci Kilopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #6 servanvetes dedi: Hocam hangi bilgisayarda karar kıldınız? Eski yazılarınızı okudum fakat ben de arada kaldım. Genişletmek için tıkla... ASUS S17. GUNERE$ dedi: Artık intel ve Nvidia denetim panelleri windows mağazasından indiriliyor. Oradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim lakin ordada bir şey yok. Artı 0 Eksi
servanvetes dedi: Hocam hangi bilgisayarda karar kıldınız? Eski yazılarınızı okudum fakat ben de arada kaldım. Genişletmek için tıkla... ASUS S17. GUNERE$ dedi: Artık intel ve Nvidia denetim panelleri windows mağazasından indiriliyor. Oradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim lakin ordada bir şey yok.
S servanvetes Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 58 10 Nisan 2020 #7 Baturalp Semerci dedi: ASUS S17. Hayırlı olsun , Ben de en sonunda monster abra v15.4 aldım bakalım Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Baturalp Semerci dedi: ASUS S17. Hayırlı olsun , Ben de en sonunda monster abra v15.4 aldım bakalım Genişletmek için tıkla...
KS KS B Baturalp Semerci Kilopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #8 Teşekkür ederim size de. Artı 0 Eksi