A ahmetyilmaz58 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #1 NVIDIA Denetim Masası ayarları nasıl olmalı? Ayarları nasıl kullanmalıyım, yapacagim ayarın herhangi bir yararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2022
NVIDIA Denetim Masası ayarları nasıl olmalı? Ayarları nasıl kullanmalıyım, yapacagim ayarın herhangi bir yararı olur mu?
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 26 Mayıs 2022 #2 Sadece güncellmeleri yap oradan bir ayar değiştirmene gerek yok.
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 26 Mayıs 2022 #3 Olduğu gibi bırakabilirsin, şahsen NVIDIA Denetim Masasını sadece FPS limitlemem gerektiğinde falan kurcalıyorum onun dışında kurcalamaya hiç ihtiyacım olmuyor çünkü orada yer alan ayarlar zaten oyunda size veriliyor.
Olduğu gibi bırakabilirsin, şahsen NVIDIA Denetim Masasını sadece FPS limitlemem gerektiğinde falan kurcalıyorum onun dışında kurcalamaya hiç ihtiyacım olmuyor çünkü orada yer alan ayarlar zaten oyunda size veriliyor.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #4 Olduğu gibi NVIDIA'nın kontrolüne bırakmak daha iyi olur. Bazı oyunlarda özel ayarlar var ise GPU'na göre araştırıp uygulayabilirsin.
Olduğu gibi NVIDIA'nın kontrolüne bırakmak daha iyi olur. Bazı oyunlarda özel ayarlar var ise GPU'na göre araştırıp uygulayabilirsin.