ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 501 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #1 Merhaba, ben NVIDIA ayarları yapmak istiyorum. Acaba NVIDIA Denetim Masası ayarları bilgisayara göre değişiyor mu? Bilmiyorum. Sistemim: GTX 950M ve Intel i7-6700HQ Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Merhaba, ben NVIDIA ayarları yapmak istiyorum. Acaba NVIDIA Denetim Masası ayarları bilgisayara göre değişiyor mu? Bilmiyorum. Sistemim: GTX 950M ve Intel i7-6700HQ
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.454 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Dostum YT üzerinde tonla bu konu ile alakalı video var. Herhangi birine göz atarsan işini görür. Ayarlar hemen hemen aynı olur. Yeni nesil kartlarda bir kaç tane daha farklı ayar oluyor.
Dostum YT üzerinde tonla bu konu ile alakalı video var. Herhangi birine göz atarsan işini görür. Ayarlar hemen hemen aynı olur. Yeni nesil kartlarda bir kaç tane daha farklı ayar oluyor.
RonerLa Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 ASLNS_21 dedi: Merhaba, ben NVIDIA ayarları yapmak istiyorum. Acaba NVIDIA Denetim Masası ayarları bilgisayara göre değişiyor mu? Bilmiyorum. Sistemim: GTX 950M ve Intel i7-6700HQ Genişletmek için tıkla... Kanka oyun oynayacaksan renk ayarları Full olacak onu normal kullanırken kıs gözünü yorar.
ASLNS_21 dedi: Merhaba, ben NVIDIA ayarları yapmak istiyorum. Acaba NVIDIA Denetim Masası ayarları bilgisayara göre değişiyor mu? Bilmiyorum. Sistemim: GTX 950M ve Intel i7-6700HQ Genişletmek için tıkla... Kanka oyun oynayacaksan renk ayarları Full olacak onu normal kullanırken kıs gözünü yorar.