Merhaba arkadaşlar, sorum basit ancak cevabı uzun türden olacak. Öğrenmek istediğim, NVIDIA denetim masasında, 3D Ayarları > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Genel Ayarlar bölümündeki tüm ayarlamaların teker teker tam olarak ne işe yaradığı ve ne gibi etkileri olduğudur. Elbetteki benim de şahsi olarak bu konuda belirli ölçüde bir bilgim mevcut, ancak daha deneyimli arkadaşlardan detaylı bilgilendirmelere ihtiyacım var. Örnek olması için şu anda kullandığım ayarlamaların görüntüsünü bu gönderiye yükledim.
(Beklentim olan örnek açıklama: Kenar Yumuşatma FXAA; şu ve şu işe yarar vs. şeklinde listeleme)
Herbirinin üstüne gelip beklerseniz açıklaması açılır ve ne işe yaradığı yazar orada. Açıklamasını anlamadıklarınızı söylerseniz anlatalım. Ama genelde önemsiz şeyler, oyun için veya genel kullanım ayarlarına yönelik belirli ayarlar vardır zaten bildiğiniz "Maksimum performansı tercih et" gibi... Ona göre aslında yapabilirsiniz ayarları hayati öneme sahip şeyler değiller. Umarım açıklayıcı olmuştur.