NVIDIA Denetim Masası Ayarlarını Oyun Bazlı Yapma

• Konuyu başlatan Leca
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.509

Leca

Hectopat
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz bu ayarı performans yaptığımda her oyun için böyle oluyor ama ben bu performans ayarını sadece tek bir oyuna özel yapmak istiyorum. Diğer oyunları Kalite ayarıyla açmak istiyorum. Bunu yapmamın bir yolu var mı?

Oradaki oyuna özel ayarları yaptım. Tekrar bu ayara dönüp “Gelişmiş 3D Görüntü Ayarlarını kullan” ayarını mı etkinleştireceğim?

Bu "ekle" tuşuna basıp istediğin oyununa ayar yapabilirsin sonra kaydedip çıkıyorsun.

Bu ayar için öyle bir yöntem yok. Diğer arkadaşların söylediği gibi program ekleme kısmından oyun seçerek manuel ayarlamanız gerekiyor. Görselde ki kısım 3D ayarlarını kullan şeklinde kalsın. İlla NVIDIA'nın belirlemiş olduğu ayarları kullanmak istiyorum diyorsanız; önce performansa çekin, 3D ayarlarına bakıp aynısını performans istediğiniz oyunlara manuel olarak uygulayın. Sonra kaliteye çekin, yine 3D ayarlarına bakıp aynı şekilde kalitede çalışmasını istediğiniz oyunların ayarlarını değiştirin. En son olarak da NVIDIA 3D ayarlarını kullan seçeneği işaretli kalsın.

Evet oradaki ayarlar o oyuna özel zaten, 3d ayarlarını kaliteye çeksen de senin ayarların kalır.

Yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde bi deneyelim olmazsa artık her oyuna girmeden önce onu kendim ayarlayacağım. Teşekkürler.

Hocam benim söylediğim şekilde ekle tuşuna basarsanız ayarı yaparsanız, oyun hep öyle açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…