Mert_53 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 296 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı 24 Temmuz 2014 #1 Beyler geçen gün nvidia denetim masasını açtım hata veriyor yardım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Temmuz 2014 #2 Hatayı tahmin etmemiz gerekiyor sanırım. Nasıl bir hata alıyorsunuz ? Resim ile destekleyebilir misiniz ?
Hatayı tahmin etmemiz gerekiyor sanırım. Nasıl bir hata alıyorsunuz ? Resim ile destekleyebilir misiniz ?
Mert_53 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 296 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı 24 Temmuz 2014 #3 Bunun gibi hata.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Temmuz 2014 #4 Buradan en güncel sürücüyü indirip Temiz Kurulum ile kurulum yapın: Drivers | GeForce Varsa dahili ekran kartının sürücüsünü de güncelleyin. Sistem özelliklerinizi de yazın.
Buradan en güncel sürücüyü indirip Temiz Kurulum ile kurulum yapın: Drivers | GeForce Varsa dahili ekran kartının sürücüsünü de güncelleyin. Sistem özelliklerinizi de yazın.
Mert_53 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 296 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı 24 Temmuz 2014 #5 Dahili ekran kartı yok sistem gereksinimleri şunlar pentium dual core e5200 2gb ram gt630 ekran kartı ayrıca eskiden böyle bir sorun yoktu şimdi buldum yeni bir sürücü ama beta yüklesem sorun olur mu?
Dahili ekran kartı yok sistem gereksinimleri şunlar pentium dual core e5200 2gb ram gt630 ekran kartı ayrıca eskiden böyle bir sorun yoktu şimdi buldum yeni bir sürücü ama beta yüklesem sorun olur mu?
A Alperen4880 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #6 Buradan nasıl düzeltebileceğinize bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buradan nasıl düzeltebileceğinize bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mert_53 Megapat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 296 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı 20 Ağustos 2015 #7 Teşekkür ederim dostum ama sorun çözüldü sağolasın eline sağlık
H Haciali Hectopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2017 #8 MF dedi: Buradan en güncel sürücüyü indirip Temiz Kurulum ile kurulum yapın: Drivers | GeForce Varsa dahili ekran kartının sürücüsünü de güncelleyin. Sistem özelliklerinizi de yazın. Genişletmek için tıkla... nvidia gts 250 en güncel driver linkini atarmısınız
MF dedi: Buradan en güncel sürücüyü indirip Temiz Kurulum ile kurulum yapın: Drivers | GeForce Varsa dahili ekran kartının sürücüsünü de güncelleyin. Sistem özelliklerinizi de yazın. Genişletmek için tıkla... nvidia gts 250 en güncel driver linkini atarmısınız