kerem807 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 2060 ekran kartım ile NVIDIA denetim masasında tam ekran seçeneğine tıklayamıyorum. Çift monitör kullanıyorum.
2060 ekran kartım ile NVIDIA denetim masasında tam ekran seçeneğine tıklayamıyorum. Çift monitör kullanıyorum.
poe Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 827 9 Mayıs 2023 #2 Ben direk oyun icinden 4:3 aliyorum. NVIDIA Denetim Masası ile oyun icinden almak cok farklilik yaratiyor mu bilmiyorum. Bende takip edeyim konuyu. Artı 0 Eksi
Ben direk oyun icinden 4:3 aliyorum. NVIDIA Denetim Masası ile oyun icinden almak cok farklilik yaratiyor mu bilmiyorum. Bende takip edeyim konuyu.
KS KS kerem807 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 poe dedi: Ben direk oyun icinden 4:3 aliyorum. NVIDIA Denetim Masası ile oyun icinden almak cok farklilik yaratiyor mu bilmiyorum. Bende takip edeyim konuyu. Genişletmek için tıkla... ben oyun içinden aldığım zaman black bars çıkıyor, ekran kare oluyor diğer konularda çözümün bu olduğunu gördüm fakat uygulayamıyorum. Artı 0 Eksi
poe dedi: Ben direk oyun icinden 4:3 aliyorum. NVIDIA Denetim Masası ile oyun icinden almak cok farklilik yaratiyor mu bilmiyorum. Bende takip edeyim konuyu. Genişletmek için tıkla... ben oyun içinden aldığım zaman black bars çıkıyor, ekran kare oluyor diğer konularda çözümün bu olduğunu gördüm fakat uygulayamıyorum.