unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Yeni ekran kartı aldım driveri kurdum ama renk ayarlarını bulamadım. Not: Masaüstü kullanıyorum laptop değil.
Yeni ekran kartı aldım driveri kurdum ama renk ayarlarını bulamadım. Not: Masaüstü kullanıyorum laptop değil.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.572 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #2 Intel HD Graphics/Radeon Software renk ayarlarına girmelisiniz.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 misty rosetta dedi: Intel HD Graphics/Radeon software renk ayarlarına girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı NVIDIA?
misty rosetta dedi: Intel HD Graphics/Radeon software renk ayarlarına girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı NVIDIA?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 14 Nisan 2024 #4 unworenn dedi: Ekran kartı NVIDIA? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz intel/amd? Eğer çok istiyorsanız görmek onboard ekran kartını iptal edebilirsiniz. Ya da Intel Denetim Masası'ndan doygunluğu arttırabilirsiniz.
unworenn dedi: Ekran kartı NVIDIA? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz intel/amd? Eğer çok istiyorsanız görmek onboard ekran kartını iptal edebilirsiniz. Ya da Intel Denetim Masası'ndan doygunluğu arttırabilirsiniz.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #5 Vınnnn dedi: İşlemciniz intel/amd? Genişletmek için tıkla... AMD. Laptop değil masaüstü kullanıyorum.
Vınnnn dedi: İşlemciniz intel/amd? Genişletmek için tıkla... AMD. Laptop değil masaüstü kullanıyorum.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 14 Nisan 2024 #6 unworenn dedi: AMD. Laptop değil masaüstü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onboard ekran kartı var mı?
unworenn dedi: AMD. Laptop değil masaüstü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onboard ekran kartı var mı?
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #7 Vınnnn dedi: Onboard ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartta onboard özelliği var ama ekran kartına bağlı.
Vınnnn dedi: Onboard ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartta onboard özelliği var ama ekran kartına bağlı.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 14 Nisan 2024 #8 unworenn dedi: Anakartta onboard özelliği var ama ekran kartına bağlı. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi?
unworenn dedi: Anakartta onboard özelliği var ama ekran kartına bağlı. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi?
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #9 Vınnnn dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Aykut551 Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #10 unworenn dedi: Yeni ekran kartı aldım driveri kurdum ama renk ayarlarını bulamadım. Not: Masaüstü kullanıyorum laptop değil. Eki Görüntüle 2168374 Genişletmek için tıkla... Böyle olması lazım sürücülerinizi güncelleyin.
unworenn dedi: Yeni ekran kartı aldım driveri kurdum ama renk ayarlarını bulamadım. Not: Masaüstü kullanıyorum laptop değil. Eki Görüntüle 2168374 Genişletmek için tıkla... Böyle olması lazım sürücülerinizi güncelleyin.