Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 7 Ağustos 2024 #1 Diğer insanlarda başka ayarlar olmasına rağmen bende yok. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri 1723048840861.png 5 KB · Görüntüleme: 35
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 7 Ağustos 2024 #2 Laerthos dedi: Diğer insanlarda başka ayarlar olmasına rağmen bende yok. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop ise olmayabilir. Masaüstü ise DDU ile silip en yeni sürümü indir.
Laerthos dedi: Diğer insanlarda başka ayarlar olmasına rağmen bende yok. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop ise olmayabilir. Masaüstü ise DDU ile silip en yeni sürümü indir.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Laptop ise olmaması normal.
Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 7 Ağustos 2024 #4 Jellyel7 dedi: Laptop ise olmayabilir. Masaüstü ise DDU ile silip en yeni sürümü indir. Genişletmek için tıkla... Gentos dedi: Laptop ise olmaması normal. Genişletmek için tıkla... Maalesef masaüstü değil.
Jellyel7 dedi: Laptop ise olmayabilir. Masaüstü ise DDU ile silip en yeni sürümü indir. Genişletmek için tıkla... Gentos dedi: Laptop ise olmaması normal. Genişletmek için tıkla... Maalesef masaüstü değil.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Laerthos dedi: Maalesef masaüstü değil. Genişletmek için tıkla... O zaman bu durum normal. Ben de laptop kullanıyorum ve durum aynı.
Laerthos dedi: Maalesef masaüstü değil. Genişletmek için tıkla... O zaman bu durum normal. Ben de laptop kullanıyorum ve durum aynı.