NVIDIA Denetim Masası ekran bölümü yok

schopenuidas

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H
Bellek: 16GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3060
Monitör: FHD 144Hz IPS
Yeni laptop aldım Valorant oynuyordum 4:3 ayarını yapınca oyundan attı ve oyuna girmedi 4:3 sorunu oluyormuş laptoplarda fakat internette NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran bölümüne girererek hallediyorlar masaüstü kullanıcı sanırsam. Bu özellik laptoplarda neden yok? CS:GO Valorant tarzı oyunlardaki 4:3 problemini nasıl aşarız?

Son düzenleyen: Moderatör:

• NVIDIA Denetim Masası, NVIDIA grafik sürücüsünün ayarlarını ve sisteminizde kurulu olabilecek diğer NVIDIA yardımcı programlarını kontrol etmenize olanak veren bir uygulamadır.
  • Bazı laptoplarda NVIDIA Denetim Masası'nda ekran bölümü bulunmayabilir. Bu durumda, ekran kartınızın sürücüsünü güncellemeniz veya farklı bir sürüme geçmeniz gerekebilir.
  • CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda 4:3 tam ekran yapmak için, NVIDIA Denetim Masası'nda masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlaya tıklayın. Sağdaki ekrandan tam ekran seçeneğini ve biraz alttan ölçeklendirme nasıl yapılacak kısmını da GPU seçip uygula deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…