M Mehmet1 23 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 NVIDIA ekran bölümü vardı bir anda kayboldu nasıl geri getirebilirim? Intel'den uğraşmak istemiyorum.
NVIDIA ekran bölümü vardı bir anda kayboldu nasıl geri getirebilirim? Intel'den uğraşmak istemiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Mehmet1 23 dedi: NVIDIA ekran bölümü vardı bir anda kayboldu nasıl geri getirebilirim? Intel'den uğraşmak istemiyorum. Eki Görüntüle 2440967 Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
Mehmet1 23 dedi: NVIDIA ekran bölümü vardı bir anda kayboldu nasıl geri getirebilirim? Intel'den uğraşmak istemiyorum. Eki Görüntüle 2440967 Genişletmek için tıkla... Laptop modeli nedir?
M Mehmet1 23 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 asus tuf dash f15
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Mehmet1 23 dedi: ASUS TUF Dash F15. Genişletmek için tıkla... MUX switch varsa MUX switch açıp deneyin.
Mehmet1 23 dedi: ASUS TUF Dash F15. Genişletmek için tıkla... MUX switch varsa MUX switch açıp deneyin.
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 Mehmet1 23 dedi: NVIDIA ekran bölümü vardı bir anda kayboldu nasıl geri getirebilirim? Intel'den uğraşmak istemiyorum. Eki Görüntüle 2440967 Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu PC'yi sıfırlayınca kayboluyor bunun için DDU indirip sürücüleri güncellemeniz sorunu çözebilir.
Mehmet1 23 dedi: NVIDIA ekran bölümü vardı bir anda kayboldu nasıl geri getirebilirim? Intel'den uğraşmak istemiyorum. Eki Görüntüle 2440967 Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu PC'yi sıfırlayınca kayboluyor bunun için DDU indirip sürücüleri güncellemeniz sorunu çözebilir.
Formi Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #6 Nvida Geforce Experince üzerinden sürücüyü kurun düzelecektir.
M Mehmet1 23 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #7 Formatlamadım ama bir deneyeyim. Sağ olun olmazsa tekrardan yazayım. Einstein dedi: MUX switch varsa MUX switch açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam sagolasın oldu mux switchin açık veya kapalı kalmasında sıkıntı varmıdır Yardım eden herkese teşekkürler.
Formatlamadım ama bir deneyeyim. Sağ olun olmazsa tekrardan yazayım. Einstein dedi: MUX switch varsa MUX switch açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam sagolasın oldu mux switchin açık veya kapalı kalmasında sıkıntı varmıdır Yardım eden herkese teşekkürler.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #8 Mehmet1 23 dedi: Formatlamadım ama bir deneyeyim. Sağ olun olmazsa tekrardan yazayım. Hocam sağ olasın oldu MUX switchin açık veya kapalı kalmasında sıkıntı var mıdır? Yardım eden herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Batarya performansı dışında bir eksisi bulunmuyor. Daha çok artısı mevcut. Dahili GPU'yu devre dışı bırarak performans artışı sağlıyor.
Mehmet1 23 dedi: Formatlamadım ama bir deneyeyim. Sağ olun olmazsa tekrardan yazayım. Hocam sağ olasın oldu MUX switchin açık veya kapalı kalmasında sıkıntı var mıdır? Yardım eden herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Batarya performansı dışında bir eksisi bulunmuyor. Daha çok artısı mevcut. Dahili GPU'yu devre dışı bırarak performans artışı sağlıyor.
M Mehmet1 23 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #9 Tamamdır tekrardan sağ olasın iyi akşamlar.