Muhammed İslam Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #1 Değerli arkadaşlar nvidia denetim masasında 3d ayarların yönetiminde ayarları kaliteden performansa değiştirip kaydet dediğimde erişim reddedildi ayarlar sisteminize uygulanmadı hatasını alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :S Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2016
Değerli arkadaşlar nvidia denetim masasında 3d ayarların yönetiminde ayarları kaliteden performansa değiştirip kaydet dediğimde erişim reddedildi ayarlar sisteminize uygulanmadı hatasını alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :S
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Şubat 2016 #2 Buradan en son sürümü indirip kurun: Drivers | GeForce
Muhammed İslam Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2016 #3 MF dedi: Buradan en son sürümü indirip kurun: Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü
MF dedi: Buradan en son sürümü indirip kurun: Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorun çözüldü