NVIDIA Denetim Masası görüntü ölçeklendirme

ilkerbey67

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. NVIDIA Denetim Masası'ndan görüntü ölçeklendirmeyi açtığımda ekran gidiyor geri alsam da ayarları silip tekrar yüklemeden gelmiyor ekran 4060'a sahibim. 1600 900 doğal çözünürlükte kullanıyorum 3. defa açmayı denedim ve tekrar aynısı oldu. Arkadaşımda daha düşük çözünürlükte monitör var 3060 kullanıyor onda açılıyor bende görüntü gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2024-08-09 180900.png

Bu ayarı açtıktan sonra oluyor ne oluyorsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran çözünürlüğüm 1600 900 üstüne çıkmıyor görüntü ölçeklendirme pixel açıp FPS artıyıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin bu özelliği açtığımda monitörüm desteklenmiyor hatası veriyor siyah ekranda kalıyor geri alıyorum yine aynı oluyor mecbur TV'ye bağlayıp kasayı sürücüleri silip tekrar yüklüyorum. Eğer bilinen bir yöntem varsa onu yapayım araştırdım bulamadım yaşayıp çözen arkadaş vardır diye konu açmış bulundum.

Bir ara oldu ekran gelmişti CS2'ye girince tam ekran da 4:3 1600 900 de seçeneklerde yok mecbur 1280 1024'te oynuyorum o ayar açılınca olan çözünürlük te gidiyor 16:9 1600 900 de oynuyorum.

Tam olarak ne yapmak istiyorsun? Ekran çözünürlüğünümü arttıracaksın?

Ayarlara girip sistem kısmına tıklayıp orada ekran kısmına girip çözünürlük değiştirebilirsin. Monitörün hangi çözünürlüğü destekliyor bir bak bakalım.

Doğal çözünürlüğü 1600 900 üstüne çıkmıyor.

Monitör almayı planlıyorum çift kullanırım o ayarı açınca bu tekrar gider bu yüzden yapılıyorsa şimdi almadan çözmek istiyorum.

Kusura bakma. Cevap yazma fırsatı bulamadım. Öncelikle bütçem 1080p monitör almanı öneririm. 4060 için 1080p den daha düşük bir monitör kullanmanı önermem.

Sorunun nedenini bilmiyorum. Normalde ayarı açarsın ve çalışır. Ekran kartı sürücünüz güncel değilse birde güncelleyip deneyin.

Buna bir bak. En baştaki kısmı oku galiba çözünürlüğü doğal çözünürlüğün üzerine çıkartmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00