Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 1660 Super ekran kartım var, sürücülerim güncel. NVIDIA Denetim Masası masaüstüne sağ tık yaptığım gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
1660 Super ekran kartım var, sürücülerim güncel. NVIDIA Denetim Masası masaüstüne sağ tık yaptığım gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Mayıs 2021 #2 Fişeqq dedi: 1660 Super ekran kartım var, sürücülerim güncel. NVIDIA Denetim Masası masaüstüne sağ tık yaptığım gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... DLH sürücü kurmuşsun. DLH olmayan bir sürücü kur. Artı 0 Eksi
Fişeqq dedi: 1660 Super ekran kartım var, sürücülerim güncel. NVIDIA Denetim Masası masaüstüne sağ tık yaptığım gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... DLH sürücü kurmuşsun. DLH olmayan bir sürücü kur.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 22 Mayıs 2021 #3 DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve NVIDIA'nın sitesinden WHQL sürümünü indirin. Artı 0 Eksi
KS KS Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #4 Şükrü Ali Ögel dedi: Dlh sürücü kurmuşsun. Dlh olmayan bir sürücü kur. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel dedi: Dlh sürücü kurmuşsun. Dlh olmayan bir sürücü kur. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?
R RupiMan47 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #5 kısayol seçeneğini kapatmışsınız, Nvidia denetim masasından ''Masaüstü bağlam menüsü ekle'' seçeneğini açın Artı 0 Eksi
kısayol seçeneğini kapatmışsınız, Nvidia denetim masasından ''Masaüstü bağlam menüsü ekle'' seçeneğini açın
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Mayıs 2021 #6 Fişeqq dedi: Onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücü kaldır sonra, WHQL sürücü kur bitti. Artı 0 Eksi
Fişeqq dedi: Onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücü kaldır sonra, WHQL sürücü kur bitti.
KS KS Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #7 RupiMan47 dedi: kısayol seçeneğini kapatmışsınız, Nvidia denetim masasından ''Masaüstü bağlam menüsü ekle'' seçeneğini açın Genişletmek için tıkla... Yok hocam direkt NVIDIA denetim masası yok sadece masaüstünde değil. Artı 0 Eksi
RupiMan47 dedi: kısayol seçeneğini kapatmışsınız, Nvidia denetim masasından ''Masaüstü bağlam menüsü ekle'' seçeneğini açın Genişletmek için tıkla... Yok hocam direkt NVIDIA denetim masası yok sadece masaüstünde değil.
R RupiMan47 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #8 Şükrü Ali Ögel dedi: DDU ile sürücü kaldır sonra, WHQL sürücü kur bitti. Genişletmek için tıkla... Buna gerek yok,arkadaş nvidia denetim masasına masaüstünden erişemiyorum tıklayarak diyor, hiç açamıyorum demiyor Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel dedi: DDU ile sürücü kaldır sonra, WHQL sürücü kur bitti. Genişletmek için tıkla... Buna gerek yok,arkadaş nvidia denetim masasına masaüstünden erişemiyorum tıklayarak diyor, hiç açamıyorum demiyor
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Mayıs 2021 #9 RupiMan47 dedi: Buna gerek yok,arkadaş nvidia denetim masasına masaüstünden erişemiyorum tıklayarak diyor, hiç açamıyorum demiyor Genişletmek için tıkla... O zaman masaüstü kısayol atayacak. Artı 0 Eksi
RupiMan47 dedi: Buna gerek yok,arkadaş nvidia denetim masasına masaüstünden erişemiyorum tıklayarak diyor, hiç açamıyorum demiyor Genişletmek için tıkla... O zaman masaüstü kısayol atayacak.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 22 Mayıs 2021 #10 RupiMan47 dedi: Buna gerek yok, arkadaş NVIDIA Denetim Masası'na masaüstünden erişemiyorum tıklayarak diyor, hiç açamıyorum demiyor. Genişletmek için tıkla... Fişeqq dedi: Yok hocam direkt NVIDIA Denetim Masası yok sadece masaüstünde değil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
RupiMan47 dedi: Buna gerek yok, arkadaş NVIDIA Denetim Masası'na masaüstünden erişemiyorum tıklayarak diyor, hiç açamıyorum demiyor. Genişletmek için tıkla... Fişeqq dedi: Yok hocam direkt NVIDIA Denetim Masası yok sadece masaüstünde değil. Genişletmek için tıkla...