A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Aşağıdaki sekmeyi nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Mayıs 2021 #2 GPU gücünü geçersiz kıl ve saniye kare sayısının tikini açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 Er73748 dedi: GPU gücünü geçersiz kıl ve saniye kare sayısının tikini açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ben yanlış anlattım sanırım. Normalde "GPU ile güçlendirme" kısmı nvidia denetim masasında kapalı. Orayı açmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: GPU gücünü geçersiz kıl ve saniye kare sayısının tikini açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ben yanlış anlattım sanırım. Normalde "GPU ile güçlendirme" kısmı nvidia denetim masasında kapalı. Orayı açmak istiyorum.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Mayıs 2021 #4 akt dedi: Hayır ben yanlış anlattım sanırım. Normalde "GPU ile güçlendirme" kısmı NVIDIA denetim masasında kapalı. Orayı açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu attığınız sizin ayarlarınız değil mi? Artı 0 Eksi
akt dedi: Hayır ben yanlış anlattım sanırım. Normalde "GPU ile güçlendirme" kısmı NVIDIA denetim masasında kapalı. Orayı açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu attığınız sizin ayarlarınız değil mi?
KS KS A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #5 Er73748 dedi: Bu attığınız sizin ayarlarınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Örnek olarak attım. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Bu attığınız sizin ayarlarınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Örnek olarak attım.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Mayıs 2021 #6 akt dedi: Değil. Örnek olarak attım. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu ayar daha performanslı kullanmanızı sağlıyor. Ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Sürücüyü de güncellemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
akt dedi: Değil. Örnek olarak attım. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu ayar daha performanslı kullanmanızı sağlıyor. Ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Sürücüyü de güncellemeyi deneyebilirsiniz.
KS KS A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #7 Er73748 dedi: Sanırsam bu ayar daha performanslı kullanmanızı sağlıyor. Ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Sürücüyü de güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Manuel olarak açılıyormuş. Ama nasıl olduğunu bulamadım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Sanırsam bu ayar daha performanslı kullanmanızı sağlıyor. Ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Sürücüyü de güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Manuel olarak açılıyormuş. Ama nasıl olduğunu bulamadım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Mayıs 2021 #8 akt dedi: Manuel olarak açılıyormuş. Ama nasıl olduğunu bulamadım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
akt dedi: Manuel olarak açılıyormuş. Ama nasıl olduğunu bulamadım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 9 Mayıs 2021 #9 akt dedi: Manuel olarak açılıyormuş. Ama nasıl olduğunu bulamadım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl olduğunu bulursan konuya ekleyebilir misin? Artı 0 Eksi
akt dedi: Manuel olarak açılıyormuş. Ama nasıl olduğunu bulamadım. Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl olduğunu bulursan konuya ekleyebilir misin?