Nvidia Denetim Masası kaybolma sorunu

mertunverrr

Hectopat
Nvidia denetim masası 384.94 sürümünü kullanıyordum 1 haftadır. Bugün masaüstüne sağ tıkladığımda kaybolduğunu fark ettim. Tekrar kurduğumda geri geldi ve oyun açmak için Steam'e giriş yaptığımda masaüstüne sağ tıkladıgım zaman yine kayboldugunu gördüm. 2-3 dakika içinde yeniden kayboldu.

Oyuna girerken "görev yöneticisinde" Nvidia ile alakalı işlemleri sonlandırıyorsanız, (Game Booster tarzı programlarda bunu yapar ) Nvidia denetim masası bu yüzden gözükmüyor olabilir.

Oyuna girerken "görev yöneticisinde" Nvidia ile alakalı işlemleri sonlandırıyorsanız, (Game Booster tarzı programlarda bunu yapar ) Nvidia denetim masası bu yüzden gözükmüyor olabilir.
Oyuna girmeden önce oldu bu dediğim olay. Sadece steamı açtım ve masaüstüne sağ tıkladığımda gözükmüyor

Oyunlarda herhangi bir kasma varmı ve görev yöneticisinde nvidia nın logosu bulunmakta mı başlata nvidia yazdığınızda amblem önünüze geliyor mu dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…