Çözüldü NVIDIA Denetim Masası ölçeklendirme modu ne olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Selam,
Aşağıdaki görselde ki gibi ayar ne olmalı? Daha demin fakettim normalde de en boy oranı seçili idi ve ölçeklendirme yok seçeneğini seçtim ve sanki mouse hareketleri daha hızlı gibi geldi. Bu sense etki mi ediyor yoksa input lag mı azaltıyor ayar hangi seçenek olmalı?

1733755745316.png

1733755745316.png

Çözüm
Tam ekran seçmenizi öneririm, sebebi bir oyunu düşük çözünürlükte oynamak isterseniz tam ekran seçili değilken, ekranın sağ ve solunda siyah büyük şeritler çıkabilir. Çoğu oyuncu tam ekran olarak kullanır. Input lag hakkında bahsetmeniz garip, bu seçeneğin input lag oluşturmasına bir etkisi bulunmuyor.
Tam ekran seçmenizi öneririm, sebebi bir oyunu düşük çözünürlükte oynamak isterseniz tam ekran seçili değilken, ekranın sağ ve solunda siyah büyük şeritler çıkabilir. Çoğu oyuncu tam ekran olarak kullanır. Input lag hakkında bahsetmeniz garip, bu seçeneğin input lag oluşturmasına bir etkisi bulunmuyor.

Çözüm
Hocam sanki gecikmeyi azaltıyormuş gibi hissettiriyor bunun için sordum.
İlginç, daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım. Eğer görüntü anlamında tam ekran seçili olmasa bile bir fark görmüyorsanız, siyah bar vesaire dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı