slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 RAM 8x2 3200 Mhz Viper SSD veya HDD modeli Netac Ssd 256 Gb Ekran kartı Gtx 1660 Süper Anakart A 320 MR İşlemci R 5 1600 Pro 3.2 Ghz Merhaba arkadaşlar ben Valorant CS:GO oynuyorum genelik ile FPS oyunları oynuyorum ve ben kalitede kullanıyorum ama ayarları performansa çeksem fark görür müyüm? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben Valorant CS:GO oynuyorum genelik ile FPS oyunları oynuyorum ve ben kalitede kullanıyorum ama ayarları performansa çeksem fark görür müyüm? Teşekkürler.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 Performansa çektiğinde gözle görülür bir fark görürsün. Oynadığın oyunlar bunlar ise Kalite kullanma Performans kullan.
Performansa çektiğinde gözle görülür bir fark görürsün. Oynadığın oyunlar bunlar ise Kalite kullanma Performans kullan.
iWexlyn Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #3 Hocam farkı çok rahat fark edersin. FPS oyunlarında performans modunda kullanmanı tavsiye ederim.
slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 snageX dedi: Performansa çektiğinde gözle görülür bir fark görürsün. Oynadığın oyunlar bunlar ise Kalite kullanma Performans kullan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hiç çekmemiştim eve gecince test edeceğim teşekkürler iWexlyn dedi: Hocam farkı çok rahat fark edersin. FPS oyunlarında performans modunda kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben hep kalitede kulanıyordum performans yapacağım
snageX dedi: Performansa çektiğinde gözle görülür bir fark görürsün. Oynadığın oyunlar bunlar ise Kalite kullanma Performans kullan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hiç çekmemiştim eve gecince test edeceğim teşekkürler iWexlyn dedi: Hocam farkı çok rahat fark edersin. FPS oyunlarında performans modunda kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben hep kalitede kulanıyordum performans yapacağım
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 slyktar dedi: Tamamdır hiç çekmemiştim eve geçince test edeceğim teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bu videoyu öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
slyktar dedi: Tamamdır hiç çekmemiştim eve geçince test edeceğim teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bu videoyu öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et