vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 NVIDIA Denetim Masası'na sağ tıklıyorum ama çalışmıyor birkaç gün önce çalışıyordu şimdi denedim ama olmadı nedenini bilen var mı? Not: Son sürüm driver yüklü.
NVIDIA Denetim Masası'na sağ tıklıyorum ama çalışmıyor birkaç gün önce çalışıyordu şimdi denedim ama olmadı nedenini bilen var mı? Not: Son sürüm driver yüklü.
Noithres Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 97 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 Buna basıp NVIDIA'ya 2 kere tıkladınız mı?
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 13 Mart 2021 #3 Beta ise kaldır, kararlı olanı yükle. Bir de uzun zaman önce bölgesel tanım ile ilgili açılmazdı, Amerika falan yapınca açılıyordu.
Beta ise kaldır, kararlı olanı yükle. Bir de uzun zaman önce bölgesel tanım ile ilgili açılmazdı, Amerika falan yapınca açılıyordu.
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #4 Şu anda silip tekrar yüklüyorum hayırlısı artık. Noithres dedi: Eki Görüntüle 920906 Buna basıp. Eki Görüntüle 920908 NVIDIA'ya 2 kere tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yine açılmıyor.
Şu anda silip tekrar yüklüyorum hayırlısı artık. Noithres dedi: Eki Görüntüle 920906 Buna basıp. Eki Görüntüle 920908 NVIDIA'ya 2 kere tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yine açılmıyor.
Noithres Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 97 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #5 vRos dedi: Şu anda silip tekrar yüklüyorum hayırlısı artık. Yaptım hocam yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden bunu kapatmayı deneyin bi.
vRos dedi: Şu anda silip tekrar yüklüyorum hayırlısı artık. Yaptım hocam yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden bunu kapatmayı deneyin bi.
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #6 Noithres dedi: Görev yöneticisinden Eki Görüntüle 920920bunu kapatmayı deneyin bir. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Noithres dedi: Görev yöneticisinden Eki Görüntüle 920920bunu kapatmayı deneyin bir. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Noithres Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 97 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #7 vRos dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok o zaman bilgisayarı sıfırlamanız gerek.
vRos dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok o zaman bilgisayarı sıfırlamanız gerek.
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #8 Noithres dedi: Hocam yapacak bir şey yok o zaman bilgisayarı sıfırlamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkürler hocam. Sorun çözüldü.
Noithres dedi: Hocam yapacak bir şey yok o zaman bilgisayarı sıfırlamanız gerek. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkürler hocam. Sorun çözüldü.
T turkokan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 612 Çözümler 3 Yer Antalya 13 Mart 2021 #9 vRos dedi: Desteğiniz için teşekkürler hocam. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Öğrenelim.
vRos dedi: Desteğiniz için teşekkürler hocam. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Öğrenelim.
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #10 turkokan dedi: Nasıl? Öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Driveri silip yükleyince sorun ortadan kalktı.
turkokan dedi: Nasıl? Öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Driveri silip yükleyince sorun ortadan kalktı.