S s0ciopathh Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2017 #1 Bugün PC'yi açtığımda nVidia denetim masasının olmadığını fark ettim. Nasıl geri getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2017
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.322 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2017 #2 Geçenlerde başıma gelmişti. Masaüstündeki Geforce Experience tıklayın güncellemesini yapıcak bitirdikten sonra yeniden başlatın geri geliyor.
Geçenlerde başıma gelmişti. Masaüstündeki Geforce Experience tıklayın güncellemesini yapıcak bitirdikten sonra yeniden başlatın geri geliyor.
F ffidan264 Hectopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2017 #3 s0ciopathh dedi: Bugün PC'yi açtığımda nVidia denetim masasının olmadığını fark ettim. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücün silinmiş tekrardan kurman lazım, geforce experience'ten.
s0ciopathh dedi: Bugün PC'yi açtığımda nVidia denetim masasının olmadığını fark ettim. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücün silinmiş tekrardan kurman lazım, geforce experience'ten.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Nisan 2017 #4 Başlangıçtan servislerini devre dışı bırakmış olabilirsin yada sürücünü doğru kurmamışsın. DDU rehberine göre kaldırıp güncel sürümü tekrar kur.
Başlangıçtan servislerini devre dışı bırakmış olabilirsin yada sürücünü doğru kurmamışsın. DDU rehberine göre kaldırıp güncel sürümü tekrar kur.