NVIDIA Denetim Masası seçenekleri az görünüyor

Emirinho

Hectopat
Herkese selamlar, NVIDIA Denetim Masası ayarlarıma girince 3 tane çıkıyor ancak başka videolardan alıntıladığımda birçok ayar var. İnternetten baktım Intel HD Graphics'den çözülebiliyormuş ancak benim işlemcim Intel değil. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    62,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 2.PNG
    2.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar, NVIDIA Denetim Masası ayarlarıma girince 3 tane çıkıyor ancak başka videolardan alıntıladığımda birçok ayar var. İnternetten baktım Intel HD Graphics'den çözülebiliyormuş ancak benim işlemcim Intel değil. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hocam laptop mu kullanıyorsun?

Laptoplarda NVIDIA ayarları bu şekildedir. AMD ise Radeon ayarları olması lazım.

Laptoplarda NVIDIA ayarları bu şekildedir.

Hayır her laptopta böyle değildir. Harici ekrana bağladığında bu ayarlar açılır. (Böyle kendi ekranında dahili grafik kartı kullanan laptoplarda) Hatta bende 2 laptop var. Bir tanesinde böyle diğerinde masaüstündeki gibi. Bu ayar ekrana görüntüyü NVIDIA veriyorsa açılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı