NVIDIA Denetim Masası vibrance ayarları nasıl açılır?

Turan Sarı

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, NVIDIA denetim masasında ekran bölümü yok resimdeki gibi renk ayarları vs yapmak için. O bölümü nasıl açabiliriz? Intel grafik uygulamasından yapmak istemiyorum. Ekran kontrolü NVIDIA denetim masasında olmasını istiyorum. Bu ayarı açmanın hiçbir yolu yok mu gerçekten?

Dosya Ekleri

• Screenshot 10.02.2023 13_07_11.png
    Screenshot 10.02.2023 13_07_11.png
    61 KB · Görüntüleme: 198
Arkadaşlar merhaba, NVIDIA denetim masasında ekran bölümü yok resimdeki gibi renk ayarları vs yapmak için. O bölümü nasıl açabiliriz? Intel grafik uygulamasından yapmak istemiyorum. Ekran kontrolü NVIDIA denetim masasında olmasını istiyorum. Bu ayarı açmanın hiçbir yolu yok mu gerçekten?

Alttaki seçeneği seçip devam edin. Erişim izni soruyor yüksek ihtimalle yeni driver kurdunuz.

Cihazın laptop(MUX yoksa veya harici bir monitörü harici GPU üzerinden bağlayamıyorsan) veya APU sistemse diğer seçenekleri göremezsin.
Hocam Laptop , Ekran Kartı RTX 3050 Tİ var. İntel Grafik Merkezinden Vibrant Ayarlarını değiştirebiliyorken Nvidia Panelden Değiştiremiyo olmamız çok saçma geliyor. bir çözümü yok sanırım.

Hocam Laptop, Ekran Kartı RTX 3050 Ti var. Intel Grafik Merkezinden Vibrant Ayarlarını değiştirebiliyorken NVIDIA Panelden Değiştiremiyor olmamız çok saçma geliyor. Bir çözümü yok sanırım.

Intel'de değiştirebilmeniz normal çünkü Windows görüntüyü Intel üzerinden alıyor ve tüm ayarları size sunuyor. Harici GPU sadece yüksek performans gerektiren işlemlerde devreye girdiği için diğer seçenekleri size göstermiyor. Maalesef dediğim çözümler dışında başka bir çözümü yok hocam.

Erişim izni soruyor daha önce vermemiş demek öyle bir şey

Erişim izni soruyor daha önce vermemiş demek ki?

Sormadı öyle bir şey ama

Intel'de değiştirebilmeniz normal çünkü Windows görüntüyü Intel üzerinden alıyor ve tüm ayarları size sunuyor. Harici GPU sadece yüksek performans gerektiren işlemlerde devreye girdiği için diğer seçenekleri size göstermiyor. Maalesef dediğim çözümler dışında başka bir çözümü yok hocam.

Hocam GPU üzerinden nasıl oluyor? Bağladığımız monitör içinmi geçerli.

Surround kısmında eğer herhangi bir çıkışın 3050 üzerinden gözüküyorsa harici monitörü o çıkışa bağladığında direk 3050 üzerinden alırsın görüntüyü ve cihazın performansı %40 artmakla beraber diğer tüm NVIDIA ayarlarına ulaşırsın.

Örneğin benim cihazımda MUX var ve Intel GPU kapatabiliyorum sadece 3060 üzerinden görüntü ve performans alıyorum.

1676046474456.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı