SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 17 Kasım 2019 #11 @Exinie Ural geforce experience indi sürücüler bölümüne girdim güncelleştirmeleri kontrol et dedim güncel dedi ne yapmam gerek acaba
@Exinie Ural geforce experience indi sürücüler bölümüne girdim güncelleştirmeleri kontrol et dedim güncel dedi ne yapmam gerek acaba
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.711 Makaleler 3 Çözümler 16 18 Kasım 2019 #12 Arkadaşım NVIDIA denetim masasını artık Microsoft Store'den yüklüyoruz. Arama kısmına "NVIDIA Control Panel" yazarsanız çıkıyor.
Arkadaşım NVIDIA denetim masasını artık Microsoft Store'den yüklüyoruz. Arama kısmına "NVIDIA Control Panel" yazarsanız çıkıyor.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #13 Denetim masası geldi ama pcimin ekran kartı driverini adam yüklememis belliki nasıl yukluycem
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #14 En başta arkadaş sana link attı o link üzerinde yüklemek gerekli ayrıca ddu ile tüm ekran kartı sürücüsünü kaldır tekrar yükle.
En başta arkadaş sana link attı o link üzerinde yüklemek gerekli ayrıca ddu ile tüm ekran kartı sürücüsünü kaldır tekrar yükle.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #15 @Bir Bardak Çay Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bundan bahsediyorsan indirdim geforce experience kurdu güncelleştirmeleri kontrol et dedim güncel dedi ddu nedir
@Bir Bardak Çay Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bundan bahsediyorsan indirdim geforce experience kurdu güncelleştirmeleri kontrol et dedim güncel dedi ddu nedir
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #16 DDU Ekran kartından kalan eski sürücüleri siler.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #17 @Bir Bardak Çay ddu ile silip geforce experinece den sürücüler bölümüne sürücüleri güncelleştir dersem sorun çözülür mü?
@Bir Bardak Çay ddu ile silip geforce experinece den sürücüler bölümüne sürücüleri güncelleştir dersem sorun çözülür mü?
Bir Bardak Çay Centipat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 462 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #18 SayDeath dedi: @Bir Bardak Çay ddu ile silip geforce experinece den sürücüler bölümüne sürücüleri güncelleştir dersem sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaşın verdiği linki kur.
SayDeath dedi: @Bir Bardak Çay ddu ile silip geforce experinece den sürücüler bölümüne sürücüleri güncelleştir dersem sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaşın verdiği linki kur.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #19 @Bir Bardak Çay kurdum geforce experience yi sürücüler bölümüne girip sürücüleri güncelleştir dedim zaten güncel dedi
@Bir Bardak Çay kurdum geforce experience yi sürücüler bölümüne girip sürücüleri güncelleştir dedim zaten güncel dedi
1 12345678 Decapat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 399 Çözümler 1 18 Kasım 2019 #20 Exinie dedi: Driver Booster kullanmayın, sürücüler bozuk oluyor ve virüs olabiliyor. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Bu sürücüyü indirin, kesin çözüm. Eski sürücüyü kaldırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir driver yükleme programı var mı? Teker teker indirip kurmak zor oluyor, başka çaremiz kalmıyor.
Exinie dedi: Driver Booster kullanmayın, sürücüler bozuk oluyor ve virüs olabiliyor. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA Bu sürücüyü indirin, kesin çözüm. Eski sürücüyü kaldırmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir driver yükleme programı var mı? Teker teker indirip kurmak zor oluyor, başka çaremiz kalmıyor.