Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 18 Kasım 2019 #21 12345678 dedi: Güvenilir bir driver yükleme programı var mı? Teker teker indirip kurmak zor oluyor, başka çaremiz kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi güzensiz, çoğu bloatware IOBit'in tüm yazılımları da öyle. Tüm sürücülerinizi kendi sitesinden indirip onları bir usb bellekte saklayabilirsiniz.
12345678 dedi: Güvenilir bir driver yükleme programı var mı? Teker teker indirip kurmak zor oluyor, başka çaremiz kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Hepsi güzensiz, çoğu bloatware IOBit'in tüm yazılımları da öyle. Tüm sürücülerinizi kendi sitesinden indirip onları bir usb bellekte saklayabilirsiniz.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 19 Kasım 2019 #22 @Exinie abi geforce experienceye girdim sürücüler bölümüne girdim sürücüleri güncelleştir dedim güncel game ready driver kullanıyorsun dedi
@Exinie abi geforce experienceye girdim sürücüler bölümüne girdim sürücüleri güncelleştir dedim güncel game ready driver kullanıyorsun dedi
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 19 Kasım 2019 #23 SayDeath dedi: @Exinie abi geforce experienceye girdim sürücüler bölümüne girdim sürücüleri güncelleştir dedim güncel game ready driver kullanıyorsun dedi Genişletmek için tıkla... Size attığım NVIDIA sürücüsünü tekrar kurun fakat bu sefer "Hızlı Kurulum" yerine "Özel Kurulum" seçip temiz kurulum yap seçeneğine tik atıp kurun.
SayDeath dedi: @Exinie abi geforce experienceye girdim sürücüler bölümüne girdim sürücüleri güncelleştir dedim güncel game ready driver kullanıyorsun dedi Genişletmek için tıkla... Size attığım NVIDIA sürücüsünü tekrar kurun fakat bu sefer "Hızlı Kurulum" yerine "Özel Kurulum" seçip temiz kurulum yap seçeneğine tik atıp kurun.