NVIDIA denetim masası yok

Bunu yaparsam NVIDIA denetim masası geri gelecek mi?

Usta geri gelmesi icin konu acmissin, geri gelmesi icin adam cevap yazmis. Adimlari uygulayin. Bi yapin gelecek mi gorun. Sorun cikarsa bir daha yazin yardim edelim.

Bunu yaparsam Nvidia denetim masası geri gelecekmi
İlk önce yüklediğin sürücüyü DDU ile sil ardından benim dediğim yöntemle yükle (GeForce Experience tavsiye ederim hem oyun optimizasyonu yapıyor hem de otomatik güncelleştirme yapıyor) yüksek ihtimalle gelecektir. Gelmezse de bilemiyorum artık

DDU Kullanmayı istemiyorum başka bir çözüm lazım!
DDU kullanmak istemiyorum ben başka bir çözüm yolu olmadı lazım!

Bahsettikleri yöntemi DDU adımını atlayarak yapabilirsiniz ama başarı ihtimali düşecektir.
Çünkü daha DDU kullanmayi bilmiyorum ne işe yaradigina dahil bir fikrim yok. YANLİSLİKLA bilgisiyarda birşeyler bozabilirim. 3 kere böle birşey yaşadım

Çünkü daha DDU kullanmayi bilmiyorum ne işe yaradigina dahil bir fikrim yok. YANLİSLİKLA bilgisiyarda birşeyler bozabilirim. 3 kere böle birşey yaşadım
DDU'dan bu kadar korkmanıza gerek yok ben de ilk kez kullandığımda böyle yaklaşıyordum ama kullanması çok basit. Ekran kartı sürücüsünü seçip "sil ve yeniden başlat" dedikten sonra sürücüyü silip bilgisayarı yeniden başlatıyor. DDU kullanmadan da yapabilirsiniz ama DDU ile yaparsanız daha garanti olacağını da belirtmemde fayda var.

İşim bittikten sonra silebilir miyim DDU'yu?

Tamam çok sağ olun deneyeceğim. Ama nasıl kullanicağım hakkïnda bilgi verir misiniz geri gelmesi için?

DDU'yu indirin ve kurun. Ekran kartı olarak AMD ve NVIDIA olarak iki seçenek çıkacak siz NVIDIA olanı seçeceksiniz. Ardından sol üstte "sil ve yeniden başlat (önerilen)" tarzı bir yazı olacak ona tıklayın. Sürücünüzü silecek (bu sırada ekran gidip gelebilir korkmayın) ardından bilgisayar yeniden başlayınca ekran çözünürlüğü başta düşük olabilir ona aldanmayın ve GeForce Experience kurup güncel sürücüyü otomatik aratıp indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…