Alquedra Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #11 SeyitAli253 dedi: Cihazın çok ısınıyorsa 60 FPS'e sabitleyebilirsin aksi taktirde gereksiz özellik o Genişletmek için tıkla... Isınmıyor hocam PUBG Mobile ayarları için yapıyorum çünkü emülatör takılıyor bazen.
SeyitAli253 dedi: Cihazın çok ısınıyorsa 60 FPS'e sabitleyebilirsin aksi taktirde gereksiz özellik o Genişletmek için tıkla... Isınmıyor hocam PUBG Mobile ayarları için yapıyorum çünkü emülatör takılıyor bazen.
EternallV Femtopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #12 Alquedra dedi: Isınmıyor hocam PUBG Mobile ayarları için yapıyorum çünkü emülatör takılıyor bazen. Genişletmek için tıkla... Takılması normal. Fazla kafana takma. Emülatör ayarlarını yapabilirsin ama. Bazı programlar varsayılan ayar olarak az ram kullanıyor.
Alquedra dedi: Isınmıyor hocam PUBG Mobile ayarları için yapıyorum çünkü emülatör takılıyor bazen. Genişletmek için tıkla... Takılması normal. Fazla kafana takma. Emülatör ayarlarını yapabilirsin ama. Bazı programlar varsayılan ayar olarak az ram kullanıyor.
Alquedra Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #13 EternallV dedi: Takılması normal. Fazla kafana takma. Emülatör ayarlarını yapabilirsin ama. Bazı programlar varsayılan ayar olarak az RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Emülatör ayarlarınıda ayarladım ama olmadı bir 8 GB RAM daha ekleyeceğim bilgisayara 8 GB RAM yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.
EternallV dedi: Takılması normal. Fazla kafana takma. Emülatör ayarlarını yapabilirsin ama. Bazı programlar varsayılan ayar olarak az RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Emülatör ayarlarınıda ayarladım ama olmadı bir 8 GB RAM daha ekleyeceğim bilgisayara 8 GB RAM yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.