"BIOS versiyonu cihazınız için günceldir."
gidip yeniden mesaj atıcam bu nasıl oluyo anlamıyorum siz biliyorsunuz ama onlar asıl bize yardımcı olcak kişiler bize yardımcı olmuyorlarHocam ilk öncellikle Abra v17.2.3 cihazını kullanıyorum "Abra v17.X performans sorunu" ile konu var orada Bu BIOS sorununu bayağı konuştuk çağrı merkezinde eski sürümler var.
Kendi cihazım için en güncel sürüm FB26 ama ben Monster desteğe mail attığımda onlar bana FB18 olanı gönderiyor
Sonra Kendi cihazım için en güncel sürümün FB26 olduğunu belirterek tekrardan mail attım ve 1-2 dakika içerisinde BIOS dosyalarını gönderdiler.
Bunun sebebi Monster Destek'de cihazların BIOS listesi yanlış bir arkadaş teknik servise bağlanarak güncel sürüme ulaşmış.
Monster desteğe cihazımın için en güncel sürümün BF31 olduğunu belirterek mail atarsanız size güncel BIOS dosyasını göndereceklerdir.
Çözüm: Monster v17.2.X performans sorunu
Arkadaşlar ben yokken arkadaşlara yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşa rica etsem yeni sürüm olan 10 sürümünü paylaşır mısın ne gibi değişiklikler yapmışlar merak ediyorum BIOS dosyasında. NH58HJ-1-07-10TFB31-ABRA-A5-V17-1-TPM-0120_Yeni.rar buradan indirebilirsiniz.www.technopat.net Çözüm: Monster v17.2.X performans sorunu
Arkadaşlar ben yokken arkadaşlara yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşa rica etsem yeni sürüm olan 10 sürümünü paylaşır mısın ne gibi değişiklikler yapmışlar merak ediyorum BIOS dosyasında. NH58HJ-1-07-10TFB31-ABRA-A5-V17-1-TPM-0120_Yeni.rar buradan indirebilirsiniz.www.technopat.net
bios nasıl kurulur kısaca anlatırmısın ben beceremem belki bilgisayar çöp olmasınHocam ilk öncellikle Abra v17.2.3 cihazını kullanıyorum "Abra v17.X performans sorunu" ile konu var orada Bu BIOS sorununu bayağı konuştuk çağrı merkezinde eski sürümler var.
Kendi cihazım için en güncel sürüm FB26 ama ben Monster desteğe mail attığımda onlar bana FB18 olanı gönderiyor
Sonra Kendi cihazım için en güncel sürümün FB26 olduğunu belirterek tekrardan mail attım ve 1-2 dakika içerisinde BIOS dosyalarını gönderdiler.
Bunun sebebi Monster Destek'de cihazların BIOS listesi yanlış bir arkadaş teknik servise bağlanarak güncel sürüme ulaşmış.
Monster desteğe cihazımın için en güncel sürümün BF31 olduğunu belirterek mail atarsanız size güncel BIOS dosyasını göndereceklerdir.
Çözüm: Monster v17.2.X performans sorunu
Arkadaşlar ben yokken arkadaşlara yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşa rica etsem yeni sürüm olan 10 sürümünü paylaşır mısın ne gibi değişiklikler yapmışlar merak ediyorum BIOS dosyasında. NH58HJ-1-07-10TFB31-ABRA-A5-V17-1-TPM-0120_Yeni.rar buradan indirebilirsiniz.www.technopat.net Çözüm: Monster v17.2.X performans sorunu
Arkadaşlar ben yokken arkadaşlara yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşa rica etsem yeni sürüm olan 10 sürümünü paylaşır mısın ne gibi değişiklikler yapmışlar merak ediyorum BIOS dosyasında. NH58HJ-1-07-10TFB31-ABRA-A5-V17-1-TPM-0120_Yeni.rar buradan indirebilirsiniz.www.technopat.net
Hocam ilk önce dosyayı alın ben birazdan resimli olarak anlatırım.gidip yeniden mesaj atıcam bu nasıl oluyo anlamıyorum siz biliyorsunuz ama onlar asıl bize yardımcı olcak kişiler bize yardımcı olmuyorlar
bios nasıl kurulur kısaca anlatırmısın ben beceremem belki bilgisayar çöp olmasın
zaten cevap çok geç geliyor yarın akşama doğru geliyorHocam ilk önce dosyayı alın ben birazdan resimli olarak anlatırım.
bios geldi nasıl yaplacağını anlatırmısınız?Hocam ilk önce dosyayı alın ben birazdan resimli olarak anlatırım.
Zaten cevap çok geç geliyor yarın akşama doğru geliyor
BIOS geldi nasıl yaplacağını anlatır mısınız?
ben bataryasını çıkartmıştım full şarj da tutuyodum sıkıntı olurmu ona göre bataryayı takıcamSelam,
İlk önce cihazının şarjının ful ve prize takılı olarak güncellemeye başlamayı unutmayın.
Attığım ilk fotodan "ALL" kısmına girip işaretlediğim yeri açıp başlatmanız yeterlidir siz başka bir şeyi ellemenize gerek yok.
ben bataryasını çıkartmıştım full şarj da tutuyodum sıkıntı olurmu ona göre bataryayı takıcam
tamamdır %47 de şuan fullenmesini bekliyorumHocam elektrik kesintisi olabilir bataryayı kesinlikle ama kesinlikle takın.
biosu güncelledim bakaım değişiklik olmuşmuHocam elektrik kesintisi olabilir bataryayı kesinlikle ama kesinlikle takın.
Küçük bir dosya mail ile yollayabilirler. Saat geç olmadan ara bence.
MSI Afterburner kurup oyun içi izlemeler yapar mısın? Bunlar önemli.tamamdır %47 de şuan fullenmesini bekliyorum
biosu güncelledim bakaım değişiklik olmuşmu
yine ss atıcam değerleri kontrol edermisiniz?
85Watt gösteriyorMSI Afterburner kurup oyun içi izlemeler yapar mısın? Bunlar önemli.
Ekran kartı: kullanımı (usage), sıcaklığı (temperature), saat hızı (clock) ve güç tüketimi (power)
İşlemci (çekirdek başına): kullanımı (usage), sıcaklığı (temperature), saat hızı (clock) ve güç tüketimi (power)
RAM: kullanımı (usage), bellek hızı
Hocam bu değerleri açıp yüksek grafik oyunlarda denerseniz süper olur bu arada nvidia denetim masasından sol altta sistem bilgisi var orada maksimum grafik gücü yazıyor onun kaç olduğunu söyler misiniz?