Diagoras of Melos Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Öncelikle merhaba, sorunum şu; NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarlarını görebiliyorum ekran ayarlarımı göremiyorum ve diger ayarlarımı da eklemek istiyorum ama yapamıyorum.(laptopum Monster Abra A5 v19.3) Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Öncelikle merhaba, sorunum şu; NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarlarını görebiliyorum ekran ayarlarımı göremiyorum ve diger ayarlarımı da eklemek istiyorum ama yapamıyorum.(laptopum Monster Abra A5 v19.3)
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Diagoras of Melos dedi: Öncelikle merhaba, sorunum şu; NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarlarını görebiliyorum ekran ayarlarımı göremiyorum ve diger ayarlarımı da eklemek istiyorum ama yapamıyorum.(laptopum Monster Abra A5 v19.3) Eki Görüntüle 2512820 Genişletmek için tıkla... Laptopta MUX switch yoksa ekranı dahili GPU kontrol eder. Ekran ayarlarını dahili ekran kartı ayarlarından ayarlayabilirsiniz. Onun dışında laptopa harici bir monitör bağlarsanız bir nevi MUX görevi görür.
Diagoras of Melos dedi: Öncelikle merhaba, sorunum şu; NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarlarını görebiliyorum ekran ayarlarımı göremiyorum ve diger ayarlarımı da eklemek istiyorum ama yapamıyorum.(laptopum Monster Abra A5 v19.3) Eki Görüntüle 2512820 Genişletmek için tıkla... Laptopta MUX switch yoksa ekranı dahili GPU kontrol eder. Ekran ayarlarını dahili ekran kartı ayarlarından ayarlayabilirsiniz. Onun dışında laptopa harici bir monitör bağlarsanız bir nevi MUX görevi görür.